Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 évfordúlóra ez jó ajádnék?
most leszünk a barátommal 1 éve eggyüt
én azt találtam ki hogy adnék neki egy foto montázst amin a kezdetektől mostanáig fényképek lennének
de hogyan és milyen kompcepcióba szerkessszem össze??
valami frappáns jó pofa ötletet szeretnék :D
igen én is így gondoltam
deee nem tuom hogy legyen a kompcepció szal
középen legyen valami aranyos és köré sorjában vagy csak így össze vissza :D vagy sorban
Szia!
Szerintem is nagyon jó ötlet! :)
Én is hasonlót tervezek majd az első évfordulónkra (bár mi még csak kb fél éve vagyunk együtt). Azért is tervezem már most, mert én összegyűjtök hozzá mindent, amit közösen éltünk át, esetleg fontos.( belépőjegy, mozijegy stb - nem mindegyik, csak pl: az első film, amit együtt néztünk meg stb)
Én egy albumszerűséget tervezek összerakni majd a kezdetektől. Szerintem ez aranyos ötlet:
Például a megismerkedésetektől kezdve (hol és mikor), első randi helyszíne, első csók helyszíne (és persze időpontja - esetleg képekkel dokumentálni). Én valami ilyesmire gondoltam. + estére szervezhetnél valami kis huncutságot.... :DDDD (hidd el, egy sztriptíz mindent visz!)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!