Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg furcsa, hogy mi mindig ugyanabban az időpontban szexelünk?
Mikor összeköltöztünk, megbeszélťük, hogy szerda és szombat este lesz szex, mert ilyenkor vagyunk a legkevésbé fáradtak. Múltkor ezt említettem a barátnőimnek, és ők nagyon csodálkoztak. Tényleg olyan ritka vagy furcsa ez?
25/L
Számomra is furcsa. Nálunk a szex nem menetrend, nem olyan, mint a munka vagy a mosás...
Mi van akkor, ha véletlenül kedden van kedvetek szexelni? Vagy ne adj isten, esetleg szerdán vagy szombaton nincs kedvetek hozzá?
De persze ha nektek így jó, akkor ne érdekeljen, mások mit gondolnak. De nekem fura, az biztos:D
Mindenképpen szokatlan... Nekem pl. a szexben az egyik fő szempont a spontaneitás, a játékosság, egymás FOLYAMATOS izgatása. A menetrendszerű szex megőrjítene... Ahogy a heti két alkalom is. Napi kettőt igénylek (minimum).
N
Hogy kell elképzelni?
Eljön szombat este mondjuk 8 óra: Drágám, gyere szeretkezni!
Engem lelohaszt a menetrendszerű, csinálni kéne már dolog.
furi,ha az telóm pittyegne,hogy szex idő!
ahogy írják,pont a be nem tervezés adja meg az alap izgalmat...
de ha nektek működik ,akkor hajrá!!
azért néha egy kedd vagy vasárnap hajnal is becsúszhat:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!