Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők ti járnátok nálatok jóval fiatalabb sráccal?
Nem..
Később 30 felett simán.. De ekkor nem.. Itt még 1 év is sok...(nekem)
17 évesen összejöttem egy 15 éves fiúval. Nem hatalmas korkülönbség, de akkoriban elég meghökkentőnek számított, de nem törődtem azokkal, akik kritizáltak minket. Az idő minket igazolt, már 6 éve vagyunk együtt.
Nem mondanám, hogy egy átlagos fiú később érik meg, mint egy átlagos lány, legfeljebb külsőleg.
Kérdező, de te miért nem a korodbeli csajokat hajkurászod? És miért az idősebb nőket akarod szédíteni?
Mivel már kérdésedből is adódik, hogy te se a korodbeli csajok után érdeklődsz!
Kérdező, a kérdésed az, hogy egy nő járna-e nála jóval fiatalabb sráccal.
Erre a válasz egyéni szempontok szerint vagy igen vagy nem.
"Én itt azokat a mentalitású embereket tartom érettlennek aki úgy kezd egy kapcsolatot, hogy 3 évvel legyen idősebb. Elég furcsa életfelfogással rendelkezhetnek ezek az emberek."
Hagyj én döntsem már el, hogy kivel akarok járni, oké??
És, ha én nem akarok tőlem fiatalabbal járni, mert én, mint nő akarok fiatal lenni egy kapcsolatban, akkor fogadja már el az a srác, oké?
Köszönöm!!
És ha te éretlennek tartod azokat, akik itt pl. megírták, hogy 3 évvel legyen idősebb, akkor te pedig képtelen vagy elfogadni a másik döntését!
Nőlj fel, nem csak az a vélemény a jó, amit te kitalálsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!