Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Arab férfival kinek volt már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arab férfival kinek volt már "komoly kapcsolata"?

Figyelt kérdés
Nagyon szépen megkérek mindenkit, hogy csak az írjon már akinek komoly volt a kapcsolata! Nem a negatív kommentekre vagyok kíváncsi, hanem arra hogy milyenek ők hogyan udvarolnak miként viselkednek. Privát üzenet is jöhet.. előre is köszönöm
2015. szept. 26. 15:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
65%

Újabb 4 ezer közelít az országhatárhoz, úgy hogy hamarosan megtudod szivecském, hogy milyenek is ők. Ha akarod ha nem.

Ha megkettyintenek 4-en egy sötét sikátorban, akkor pedig ne panaszkodj.

2015. szept. 26. 16:03
 12/21 anonim ***** válasza:
pár év dúbájozás után már unalmasak az arabok.
2015. szept. 26. 16:24
 13/21 Anneee25 válasza:
40%

Istenem,de primitív válaszok érkeztek!

Részvétem.

Szövegértelmezés 0. A kérdező nem volt kíváncsi a sztereotip,ostoba,korlátozott véleményetekre.

Feltett egy olyan kérdést,amire azoktól várt választ,akik hasonló szituációban voltak mint ő.

Aki ennek ellenére rosszindulatúan ideírt,vagy minősítette a kérdezőt az egy antiszociális mélységesen ostoba és rosszindulatú ember...

kerdező! Ne foglalkozz velük! Nekem 2 barátnőm is járt arab pasival,ha érdekel,privátban elmesélem,hogy alakult a kapcsolatuk.

2015. szept. 27. 00:44
 14/21 anonim ***** válasza:
52%
Regisztráld be magad új felhasználóként és oszd ki a kommentelőket, hülye.
2015. szept. 27. 00:55
 15/21 Anneee25 válasza:

Te súlyos eset lehetsz,vagy üldözési mániád van?

Kb 2 éve regisztráltam ide. Több általam feltett kérdés van,nézz utána,mielött vádaskodsz.

Egyszerűen ellenszenves a sok idióta komment.

Meg az,hogy két mondatot nem tudtok értelmezni.

Senki nem volt kíváncsi a hülyék véleményére.

Nem az volt a kérdés,hogy mi a véleményetek az arab pasikról.

.....

No comment.

2015. szept. 27. 23:36
 16/21 anonim ***** válasza:
Ja, 2 éve, de még értékelési statod sincs, na jó, komolytalan vagy.
2015. szept. 27. 23:50
 17/21 anonim ***** válasza:
Szia.nekem arab parom van :) Nagyon szeretjuk egymast, nagyon rendes ferfi. Igaz valoban teljesen masok mint a magyar ferfiak. En nem fogok neked hazudni,nagyon nagy turelem, alkalmazkodas szukseges egy ilyen kapcsolathoz. Mintketten nagyon feltekeny es eg temperamentumosak vagyunk ami hatamas vitakhoz vezet neha. Amikor is a szobeszeddel ellentetben egyetlen ujjal sem er hozzam hanem fogja magat es elmegy majd par ora mulva haza jon es kibekulunk. :) Nem vettem fel a vallasat megis ha ugy kivanja az ottani "etikett" felveszem a hijabot(fejkendo). Szoval diohejban ennyi, tenyleg nagyon alkalmazkodni kell hozza. A csaladja elott plane jol viselkedni... Meg ilyenek de egyebkent ha ketten vagyunk minden olyan mint egy itthoni hazassagban. Ha erdekel meg egyeb irj, sok sikert puszi :)
2015. szept. 28. 11:34
 18/21 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó! Nagyon kedves vagyok!! Mindenképp írok
2015. szept. 28. 12:07
 19/21 Anneee25 válasza:

#16/18 te idióta! Kezeltesd magad. Kb 16 kérdés kötődik a nevemhez,terhességgel kapcsolatosak.

Kib...ottul unalmas itt a gyanúsítgatásod.

Fogd már föl a csökött agyaddal,hogy a kérdezőn kívül is hosszanthat mást a primitívséged......

2015. szept. 28. 14:16
 20/21 A kérdező kommentje:
Osztom a véleményed utolsó! Ment a zöld kéz!!!!!!!
2015. szept. 28. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!