Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arab férfival kinek volt már "komoly kapcsolata"?
Újabb 4 ezer közelít az országhatárhoz, úgy hogy hamarosan megtudod szivecském, hogy milyenek is ők. Ha akarod ha nem.
Ha megkettyintenek 4-en egy sötét sikátorban, akkor pedig ne panaszkodj.
Istenem,de primitív válaszok érkeztek!
Részvétem.
Szövegértelmezés 0. A kérdező nem volt kíváncsi a sztereotip,ostoba,korlátozott véleményetekre.
Feltett egy olyan kérdést,amire azoktól várt választ,akik hasonló szituációban voltak mint ő.
Aki ennek ellenére rosszindulatúan ideírt,vagy minősítette a kérdezőt az egy antiszociális mélységesen ostoba és rosszindulatú ember...
kerdező! Ne foglalkozz velük! Nekem 2 barátnőm is járt arab pasival,ha érdekel,privátban elmesélem,hogy alakult a kapcsolatuk.
Te súlyos eset lehetsz,vagy üldözési mániád van?
Kb 2 éve regisztráltam ide. Több általam feltett kérdés van,nézz utána,mielött vádaskodsz.
Egyszerűen ellenszenves a sok idióta komment.
Meg az,hogy két mondatot nem tudtok értelmezni.
Senki nem volt kíváncsi a hülyék véleményére.
Nem az volt a kérdés,hogy mi a véleményetek az arab pasikról.
.....
No comment.
#16/18 te idióta! Kezeltesd magad. Kb 16 kérdés kötődik a nevemhez,terhességgel kapcsolatosak.
Kib...ottul unalmas itt a gyanúsítgatásod.
Fogd már föl a csökött agyaddal,hogy a kérdezőn kívül is hosszanthat mást a primitívséged......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!