Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arab férfival kinek volt már "komoly kapcsolata"?
Figyelt kérdés
Nagyon szépen megkérek mindenkit, hogy csak az írjon már akinek komoly volt a kapcsolata! Nem a negatív kommentekre vagyok kíváncsi, hanem arra hogy milyenek ők hogyan udvarolnak miként viselkednek. Privát üzenet is jöhet.. előre is köszönöm2015. szept. 26. 15:09
1/21 anonim válasza:
Nem tied az oldal, nyílt fórumnak tekinthető így az ír ide aki akar és azt amit akar.
Nem tudom miből gondolod, hogy egyáltalán megszabhatod te itt bárkinek, mit írjon.
2/21 A kérdező kommentje:
lépj már le könyörgöm!
2015. szept. 26. 15:26
3/21 anonim válasza:
#1: :D
Kérdező: ne csodálkozz, ha te leszel a 4. barátnője, majd felesége. :) Egészen más kultúra van náluk, a nőknek nem sok joga van az araboknál.
4/21 anonim válasza:
Kirobbanó sikere lesz a családodban...
5/21 anonim válasza:
Miért nem lehet egyszer türtőztetni magatokat és a kérdésre válaszolni? Ezeket a válaszokat már százszor lenyomattátok.Nem unjátok még?
6/21 anonim válasza:
Én a kérdésre akartam válaszolni, de olvastam 5-t és most a hasamat fogom a röhögéstől:DDD
7/21 anonim válasza:
A kérdező személyes tapasztalatokra volt kíváncsi.A véleményeteket fejből tudja már.De írjátok még le ötvenen.
8/21 anonim válasza:
Ha nem tetszik valami, válassz más munkahelyet:DDD
9/21 anonim válasza:
A kérdező a kifejtése felében azt ecseteli, hogy szerinte ki írjon neki.
Na mindegy, üljetek rá egy nyalókára a kérdezővel együtt.
10/21 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!