Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ekkora tapló a párom? Ahhoz, hogy velem legyen, fáradt, de a haverjával el tud menni suli után inni?!
Figyelt kérdés
Tegnap adtam neki ajándékot egy jelentéktelenebb alkalomra, ő annyit böffentett oda nekem, hogy ő nem tudott venni semmit. Persze el sem várom. Ma van a héten az első olyan nap, hogy délután együtt lehettünk volna, meg fáradt is mert nem aludt, erre sörözik a haverjával. Mit tegyek, hogy ne ordítsam le, de érezze, hogy haragszom?2015. szept. 24. 12:56
11/16 anonim válasza:
Már mindenki nőgyűlölő, aki nem gondolkozik buta fruskaként -.-
12/16 anonim válasza:
Az egyes valaszoloval egyet ertrk. Es a kedves kerdezonek se kell a szomszedba menni bunkosagert. :)
13/16 anonim válasza:
Kérdező! Te hová tartozol rendszertanilag? Ha nem várod el hogy vegyen neked ajándékot (gondolom most vagytok 1 hónaposak, vagy mittudomén), akkor minek említetted meg? Egy ilyen hárpia mellett én sem szívesen tölteném a csütörtök délutánt.
14/16 anonim válasza:
Nem vagyok nőgyűlölő, sőt én magam is nő vagyok.
Tanulj meg normálisan párt választani, vagy edd meg szépen, amit főztél! Te vagy inkább életképtelen...
15/16 anonim válasza:
2 felhasználóból nyomod?:D
16/16 anonim válasza:
huha, úgy tűnik itt csak mi ketten vagyunk annyira "idióták" hogy akit szeretünk, azt nem dobjuk egyből el. Nekem is volt már ilyen bunkó barátom, és megtudtam puhítani.. nem kell egyből eldobni ha szereted. Viszont több infó kéne (korotok,mióta vagytok együtt stb.) ha gondolod írj privát üzenetet, szívesen meghallgatlak és segítek neked.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!