Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az, hogy a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a lány sosem megy bele a találkába? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Neten megismerkedtem a lánnyal több, mint fél éve, és többször hivtam már randizni de mindig valamilyen hihető okkal állt elő, hogy miért nem ér most rá. Utaltam rá régebben, hogy többet szeretnék tőle barátságnál, de mostmár csak barátságot akarok tőle semmi mást. Mert mindig jókat beszélünk meg megértő. Múltkor a néhányadik visszautasitás után rékérdeztem tőle, hogy miért nem akar velem találkozni, meg h nyugodtan mondja meg nem fogok megharagudni. Erre azt válaszolta, h ő szeretne de komolyan nem ér rá. Legfőképpen lányok válaszát várnám, vajon miért van ez? Mit is szeretne egyáltalán a lány még ha barátként se találkozik de viszont hiteget...

2015. szept. 21. 17:19
 1/6 anonim ***** válasza:
ugyan mar, olyan nincs, hogy valaki honapokig nem er ra, ez csak kifogas, siman csak nincs kepe a szemedbe mondani, hogy nem akar veled talalkozni..
2015. szept. 21. 17:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg mert (talán helyesen is) nem bízik a netes ismerettségekben és mivel nem szeretne párkapcsolatot, baráti beszélgetésekre tökéletesen elég a virtuális tér. Így nem enged magához olyan közel, hogy ha esetleg valami rosszra fordul visszaélhess az adataival. Ha viszont már jobban megismerted neten keresztül, lehet a személyiségedet nagyon kedveli, de a külsőddel van akkora problémája, hogy nem szeretne veled nyilvánosan mutatkozni (túl hiú).
2015. szept. 21. 17:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Persze én erre már rájöttem, de akk nem értem miért hiteget h mégis akar találkozni? amikor nyiltan rákérdeztem h akar e egyáltalán találkozni. Nem lehet megérteni a nőket :D
2015. szept. 21. 17:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Talán csak a kis tünci-münci (bocsi a szóhasználatért :D) nem akar téged megbántani azzal, hogy megmondja az igazat. Igaz, ezzel csak saját magát járatja le!

Nő létemre, nyugi, én se értem ez a viselkedést! Én ha nem akarok semmit a pasitól, akkor leírom neki kerek-perec, így legalább nem húzzuk egymás idegét, és idejét!

2015. szept. 21. 17:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem akar megbántani.
2015. szept. 21. 18:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Volt nekem olyan időszakom, amikor alig láttam ki a teendőim közül és tényleg annyi időm és energiám volt csak, hogy beszélgessek a neten.

De persze az is lehet, hogy megbántani nem akar, és nem tudja jól kezelni, ha ő utasít vissza valakit, lehet, hogy őt már jónéhányszor elutasították, és tudja, milyen érzés, és nem tudja, hogy lehetne ezt jól csinálni.

2015. szept. 21. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!