Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Ha 5 pontban jellemezni kellene, mit varnatok el egy ferfitol az eletben, mik volnanak azok a dolgok, amik boldogga tennenek benneteket?
Szeretet
Hűség és ragaszkodás
Gondoskodás
Talpraesettség és határozottság
Elfogadás, megértés az irányomban.
+2 Szeresse a főztöm és a sütijeim és elfogadja, hogy kicsit túl bújós vagyok. :)
Ezt szerencsére mind megtaláltam a férjemben.
1. Legyen tanult, intelligens, művelt, tudjon viselkedni mint egy úri ember.
2. Legyen jóképű.
3. Legyen pénze, egzisztenciája ami ne egy panelt plusz egy 10 éves citroent jelentsen.
4. Tiszteljen ( de ha mar az első pont megvan akkor ez magátol érthető) es szeresse.
5 . Ne csajozon, ne más nőkön agyaljon.
"3. Legyen pénze, egzisztenciája ami ne egy panelt plusz egy 10 éves citroent jelentsen."
Mit szeretnél bébi? X6-os BMW-t és egy villát a Pasaréten?
Ha érdekel, fel lehet tenni a kérdést, senki nem tiltja meg.
-Megbízhatóságot Ebben benne van az, hogy őszintén tudjak beszélni vele bármiről, ő is őszinte legyen velem, hűséges legyen.
-Ne akarjon korlátozni. Bulizós, pörgős lány vagyok, sok baráttal. A halálom lenne, ha valaki meg akarná mondani, hogy mikor és hova járhatok el, mennyit ihatok, vagy el akarna tiltani a barátaimtól.
-Odafigyelés. Nem vagyok egy folymatosan a másikon csüggő fajta, nekem is megvan a magam élete, nyilván a srácnak is. De azért ne legyen minden fontosabb mint én. Heti 2-3 találkozást minimum elvárok, hogy érezzem, hogy fontos vagyok neki.
-Ész. Nem szeretem a buta fiúkat, ha valakivel nem tudok beszélgetni, ha nincsenek témáink, ha nem tudunk jókat nevetni együtt akkor lőttek az egésznek.
-Külső. Nem kell egy kigyúrt Bredpitt Armani cuccokban, de valamilyen szinten azért számít a külső. Csak fogjon meg benne valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!