Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30-as pasinak kellhet szexen kívül másra egy jóval fiatalabb lány?
Figyelt kérdés
2015. szept. 18. 00:36
11/20 anonim válasza:
Persze,így legalalàbb egyszerre lesz baràtnője és gyereke is.
15/20 A kérdező kommentje:
Hát a pasi jobban jár a dologgal
Ha komoly a dolog es mondjuk 20 eves korára gyereke lesz a csajnak a pasi meg 35-40 akkor az 20 -30 ev múlva eleg erdekes lesz
Vagy ha a lany megozvegyul 30-40-50 évesen gyerek nelkul akkor utana nem is biztos lesz
Ennyi a bajom a korral
2015. szept. 18. 12:42
16/20 anonim válasza:
És arra mi a biztosítékod, hogy egy korodbeli "pasi" 20-30 év múlva még veled lesz? Naugye.
17/20 anonim válasza:
Persze hogy a pasi jár jobban,a nő majd szenvedhet 30 évesen a szottyadt férjével.
19/20 anonim válasza:
Felesleges lepontozgatni,én csak az igazat írtam.A nővé
20/20 anonim válasza:
Felesleges lepontozgatni,én csak az igazat írtam.A nővéremnek is jóval idősebb a férje,nem viccből írtam ezt.
#17-es vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!