Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kiderült, hogy fiatalabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült, hogy fiatalabb vagyok mint a lány és miért kerül?

Figyelt kérdés
Sziasztok 22 éves srác vagyok kb. 2 hete megismerkedtem egy 25 éves lányt. Eleinte ő kereste a társaságom aminek én nagyon örültem majd napokon keresztül beszélgettünk talákozgattunk, sms-tünk. Elvileg nagyon bejöttem neki de megtudta, hogy fiatalabb vagyok igaz ezt sose titkoltam előtte. Mivel én is nagyon megkedveltem ezt az aranyos, kedves, csinos lányt ezért szeretnék tőle egy kapcsolatott. De amióta megtudta a koromat egyre kevesebbet keres. Hogyan "hódítsam vissza"?

2015. júl. 15. 03:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
22%
Mond meg neki igazából 29 vagy,csak kiváncsi voltál lenne e benne előitélet egy fiatalabb srác iránt,ha egyébként bejön neki. :)
2015. júl. 15. 03:30
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Annyira aranyos és kedves, akkor valószínűleg nem a korod miatt kerül.
2015. júl. 15. 04:05
 3/13 A kérdező kommentje:
Az egész kapcsolat akkor változott meg amíg nem tudta minden okés volt mikor megtudta akkor utánna nem nagyon kereste a társaságomat.
2015. júl. 15. 04:10
 4/13 anonim ***** válasza:
86%

Annyival nem vagy fiatalabb, hogy ez gond legyen. Kérdezz rá nyíltan, mi változott!

A férjem fiatalabb nálam mégis működik ;) ne add fel!

2015. júl. 15. 06:15
 5/13 curáku ***** válasza:

Lehet aranyos meg kedves valaki, nekem számít a kor. 3-8 évvel idősebb srácokkal/férfiakkal volt dolgom eddig, és ezt így érzem jónak. Persze volt fiatalabb és velem egykorú barátom is még fiatalabban, de nem jött be.

Nekem számít és kész.

Egyébként ha belegondolsz..25 éves. Nem kizárt, hogy lassan gyereket szeretne, meg szeretne állapodni, nem csak kalandokat keres. Te meg 22 vagy.. Szeretnél gyereket 2 év múlva?!

Nem akar kockáztatni azzal, hogy esetleg nem.. És érthető, nem akarja húzni a saját idejét feleslegesen.

Nekem is ezért voltak(van) idősebb barátaim, mert így találkoztak az igényeink. A párom 4 évvel idősebb és a gyerekvállalás témában ugyanazok a vágyaink.. Ha egyidősek lennénk, akkor vagy neki jön 4 évvel hamarabb a gyerek, vagy nekem 4 évvel később.

Az exem 9 évvel volt idősebb, de ő még mindig nem akar gyereket. Nekünk is egyezett az időpont, mert mire abba a korba jutok, hogy szeretnénk, ő is ott körül gondolkozott.. Ha te is 30 körül szeretnél családot, akkor a csaj cseszheti.

2015. júl. 15. 07:14
 6/13 anonim ***** válasza:
44%
Valószínűleg ő olyan, mint én, és zavarja, ha ő az idősebb egy párkapcsolatban. Engem is zavarna.
2015. júl. 15. 07:39
 7/13 anonim ***** válasza:
13%

Engem is zavarna nagyon, ha ebben a felállásban a lány helyében lennék, de szerintem ilyen idősen már annyira nem nagy a különbség, hogy ne lehetne kibírni. Talán van még valami más ok is és ezt csak alibinek használja.

20/L

2015. júl. 15. 08:23
 8/13 anonim ***** válasza:
Én 30 éves nő vagyok, és zavarna, ha én lennék az idősebb, talán már 50 év fölött nem zavarna, nem tudom... De nem tudok ezzel mit kezdeni, ez van.
2015. júl. 15. 09:00
 9/13 anonim ***** válasza:
86%

Nehezen tudom elképzelni, hogy ebben a fázisban lenne jelentősége a kornak... Az elején igen, ha nagyon zavar a korkülönbség, akkor eleve nem kezdenék olyannal, aki nem az én korosztályom. Ha azonban már jobban megismertem, akkor jelentőségét veszti a kor.

Inkább más állhat a háttérben szerintem...

2015. júl. 15. 09:03
 10/13 anonim ***** válasza:
86%

Ha mielőtt megtudta volna, aranyos meg kedves volt, azt jelenti, hogy amúgy bejössz neki.

Ha bejössz neki amúgy, de a korod miatt nem jön össze veled, akkor hagyd, nem éri meg...

2015. júl. 15. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!