Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kiderült, hogy fiatalabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült, hogy fiatalabb vagyok mint a lány és miért kerül?

Figyelt kérdés
Sziasztok 22 éves srác vagyok kb. 2 hete megismerkedtem egy 25 éves lányt. Eleinte ő kereste a társaságom aminek én nagyon örültem majd napokon keresztül beszélgettünk talákozgattunk, sms-tünk. Elvileg nagyon bejöttem neki de megtudta, hogy fiatalabb vagyok igaz ezt sose titkoltam előtte. Mivel én is nagyon megkedveltem ezt az aranyos, kedves, csinos lányt ezért szeretnék tőle egy kapcsolatott. De amióta megtudta a koromat egyre kevesebbet keres. Hogyan "hódítsam vissza"?

2015. júl. 15. 03:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
# 9/10 Időpont ma 09:03 - Én ezért szeretem ezt az elején tisztázni, átverve érzem magam, ha valaki elhallgatja a valós életkorát.
2015. júl. 15. 09:26
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. De már megtudtam, hogy 100% ba a korom a hibás. Mert régebben volt egy ilyen kapcsolata és azt nagyon megbánta. Ezt a barátnője mesélte nekem és ha nem lenne a kor különbség kettőnk között simán belement volna a kapcsolatba.
2015. júl. 15. 13:17
 13/13 anonim ***** válasza:

Akkor meg hagyd a fenébe! Amint láthatod, annyira gerinctelen, hogy még azt se volt képes elmondani, hogy akkor bocsi, de nem akarja folytatni. Gondolj bele ha már egy ideje együtt vagy vele és elkezdi ezt a lapos és sunyi női gerinctelenkedést!

Te csak nyertél vele, hogy már most kiderült, hogy ilyen.

2015. júl. 16. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!