Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok baj az, ha valakiből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok baj az, ha valakiből hiányzik a céltudatosság? Mennyire tolerálnátok?

Figyelt kérdés
2015. szept. 17. 11:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

#8 Az a gond, hogy fantáziákat gyártasz és nem a jelenben élsz. Tele van a fejed ilyen meg nem történt gondolatokkal. Jelenre kell koncentrálni és nem a mi lesz ha dolgokkal.

Nem az a baj, hogy nem tudok ügyeket intézni, hanem az, hogy nem találtam meg az utamat, amit a korombeliek többsége megtalál. Sajnos sose jeleskedtem jól tanulásban, a hazai oktatási rendszer nem világít rá a tehetségeinkre, ezért van sok olyan fiatal aki nem találja meg elvégez valami egyetemi szakot és nem tud vele mit csinálni. Én még az egyetemig se tudtam eljutni, mert a sulis éveim sose voltak valami jók, és nem tudtam meg mibe vagyok tehetséges. Van szakmám, de azt a sulit se végeztem el szívesen. Arra törekszek, hogy legyen munkám volt is, de sajnos már nincs meg, azon vagyok, hogy legyen, csak szar az, hogy nem tudom mi tenne igazán boldoggá.

2015. szept. 17. 13:40
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen az elettarsam. Aranyos meg jo vele lenni! Bennem van celtudatossag helyette is!

Szoval egyaltalan nem baj. Nekem fontosabb az udvariasssag, humor, kedvesseg. Edzeni meg ugy is cipelem magammal :)

N

2015. szept. 17. 14:22
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo, ismerek egy hozzad hasonlo 29 eves ferfit. Nem talalta meg meg az utjat, csapong az otleteivel ossze-vissza.

Oke, nem vagyunk egyformak, valakinek kesobb jon a nagy otlet, hogy mit kezdjen magaval.

De addig is lehet celtudatosan elni. En is ilyen ferfit keresek, mert szeretem az olyan embereket magam korul, akik inspiralnak.

Es ezt ugy mondom, hogy nekem sincs kobe vesett tervem a kovetkezo 10 evre, de a fo iranyvonal meg van és kuzdok erte. Egyedul. Nehez? Igen. De megeri. Nem fogok a hercegre varni. Mert nekem fontos, hogy celtudatos ember legyen mellettem, akivel egymast tudjuk tamogatni. De ez csak akkor lesz meg, ha egyedul is erosek vagyunk.

A kerdesedre a valaszom: en nem tudom toleralni. De kulonbozoek vagyunk...

2015. szept. 17. 15:29
 14/14 anonim ***** válasza:

A lányokat/nőket ez azért zavarja, mert ugye később, ha mondjuk a férje lesz, semmit nem csinál meg maga körül, és minden a nőre marad. A klasszikus szerepek ma már nincsenek meg (hogy a férfi keresi az összes pénzt, vagy a többet, a nő meg csak takarít, vagy kevesebb pénzt keres), de a nők nem szeretik azokat a férfiakat, akik mindenhonnan elkésnek, nincsenek céljaik, nem akarnak semmit az élettől. Mégpedig azért nem szeretik őket, mert ha baj van 8de ha nincs baj),akkor sem lehet rájuk számítani, építeni a megbízhatóságukra. A nők pedig szeretik a biztonságot. A tehetségről pedig sokat mond Émile Zola alábbi gondolata:

"A művész semmit nem ér tehetség nélkül, de a tehetség semmit nem ér munka nélkül." Ez nagyon igaz szerintem.

2015. szept. 18. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!