Mi határozza meg az embert? Mi határoz meg téged?
A Ti véleményetekre is kíváncsi lennék.
Személyes véleményem szerint:
Nem az határoz meg, hogy hogy nézel ki, vagy hogy mid van, esetleg hogy mit tudsz.
De hát akkor mi?
Szerintem a céljaid, és az, hogy mit vagy hajlandó megtenni értük, vagyis meddig mersz elmenni.
...
Hogy példát mondjak:
Ha valakinek nagyratörő céljai vannak, és hajlandó bármit megtenni értük, és meg is meri tenni, mint például Napóleon, akkor ő olyan ember is.(Nem tudom, jó példát mondtam e, de remélem átjött)
Viszont tegyük fel, van egy hatalmas vagyont öröklő fiatal, de nincsenek céljai, mint sok milliomos gyereke, akkor elkezd drogozni,stb úgyis tudjátok, és sok esetben egy emberi hulladék lesz.
Mi a véleményetek erről? Szerintetek mi határozza meg az embert, vagy mi határoz meg téged, mint egyént?
Semmi.
Más az, amit mások látnak belőled, más az, amit te magadból, és ez állandóan változik.
Már eleve az, hogy valakit "meghatározni" - erőltetett hangzású. Megismerni lehet - másoknak és önmagadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!