Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, hogy ilyen nőket tartom igazi nőknek?
Akinél nem számít az, hogy mennyit beszélek, nem vagyok valami beszédes. Nem érdekli az, hogy milyen végzettségem van, milyen munkám, ha többet ért el az életben, mint én nem zavarná nem lenne emiatt kisebbségi komplexusom. Nem zavarná az, hogy nem vagyok valami domináns és nem vagyok mindig mindenben határozott.
Azt nézné, hogy milyen ember vagyok legbelül és teljesen megismerne nem csak felületesen. Sok időt töltenénk együtt, hozzábújnék és csendben ellenénk, persze nem csak otthon lennénk hanem közösen kitalálnánk valami programot mint pl. túrázás, hajókirándulás, étterem. Szeretnék olyan lányt találni aki elfogad olyannak amilyen vagyok és szeret.
Nézd, aki szeret, az ilyennek szeret, amilyen vagy, de azt neked is tudomásul kell venned, hogy aki más típusú társat keres, nem fogja viszonozni a te érdeklődésedet.
Én pl. szeretek eljárni (ingyenes, illetve olcsó) tömegrendezvényekre, és képes vagyok egy hátizsákkal útnak indulni határon kívülre is, akár csak egy napra is, és számomra fontos, hogy olyan partnerem legyen, aki ebben nem fog vissza, és velem jön. A szüleim nem ilyenek, őket nehéz kimozdítani, én meg olyan ember mellett nem tudnám elképzelni magam.
Jó bevallom tényleg furán tettem fel ezt a kérdést. Csak szeretnék abba hinni, hogy létezik ilyen lány, mert nekem is fontosabbak az értékek, minthogy miket ért az életbe miket tett le az asztalra. Látom, hogy mennyi törtető nő van és kicsikét az megijeszt, mert nem szeretném azt, hogy alapból vonzónak tartana, de amiatt nem kellenék neki, mert úgymond nem értem el azt amit ő. Rosszul vagyok az anyagias felfogásoktól.
Én is szeretek eljárni és szeretek kirándulni többször egyedül is elmegyek, a szórakozóhelyeket és koncerteket olyan helyeken ahol bömböltetik a zenét már nem szeretem.
Hát én pont ilyen lány vagyok.
De bocsi, már találtam egy olyan srácot mint te, és férjemül fogadtam :).
Nálunk úgy működik, hogy ő hordja a nadrágot, de én mondom meg melyiket.
Kiegészítjük egymást, ott, ahol a másiknak hiányossága van.
Úgy látszik most se értettétek meg a mondanivalómat.
Szóval nem mondtam, hogy pótanyát keresek, hogy ellegyek nyomva, nem szeretem ha állandóan irányítanak és manipulálnak van sok mindenről véleményem és nem félek kimondani.
Mégegyszer írom azt nem szeretem, ha azt nézi, hogy miket értem el az életemben, milyen sikereim, milyen tanulmányaim vannak, milyen munkám van éppen, mert ez azt sugallja, hogy nem az emberi értékekre megy, hanem a felületes dolgokra.
Nem értem még el sok mindent, nincs diplomám egy olyan szakmám van amivel nem dicsekedek és nem is tetszik, munkát keresek éppen 1 hónapja vesztettem el a legutóbbit, sajnos leépítés volt és nem találtam meg még tehetségemet, nemrég hagytam abba az edzésemet, mert nem tetszett annyira mint amennyire terveztem, pedig több mint 1 éve csináltam. Ezek zavarnak legbelül és több lány vár el ilyen dolgokat, pedig később változhat a helyzetem és szeretnék egy normális párkapcsolatot találni, aki nem pótanya és nem egy olyan lány aki a tökéletest keresi, hanem megismer rendesen és ha vonzódunk egymáshoz akkor összejövünk.
Persze, hogy számomra szép lányt keresek, de kinek mi a szép, nem baj ha vannak elvárásai, de ne felületes dolgokat várjon el, hanem az emberi értékeket nézze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!