Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális az, hogy ilyen nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, hogy ilyen nőket tartom igazi nőknek?

Figyelt kérdés

Akinél nem számít az, hogy mennyit beszélek, nem vagyok valami beszédes. Nem érdekli az, hogy milyen végzettségem van, milyen munkám, ha többet ért el az életben, mint én nem zavarná nem lenne emiatt kisebbségi komplexusom. Nem zavarná az, hogy nem vagyok valami domináns és nem vagyok mindig mindenben határozott.

Azt nézné, hogy milyen ember vagyok legbelül és teljesen megismerne nem csak felületesen. Sok időt töltenénk együtt, hozzábújnék és csendben ellenénk, persze nem csak otthon lennénk hanem közösen kitalálnánk valami programot mint pl. túrázás, hajókirándulás, étterem. Szeretnék olyan lányt találni aki elfogad olyannak amilyen vagyok és szeret.

2015. szept. 15. 14:33
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Nem tudok mindenben határozott lenni sajnos, van mikor valamibe eltudom magam, van mikor kevésbé, ezért jó ha van partner és egymás bajainkon segítünk és nem hagyjuk magunkra egymást.
2015. szept. 15. 14:53
 12/30 anonim ***** válasza:

Nem. Pont hogy nem normális. Csak az álszent válaszolók szerint az!

Az igazi nő nem itt kezdődik!

Pláne nem ott, hogy fogadjon el egy ilyen életképtelent!

2015. szept. 15. 14:56
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem normális. Csak azokat a nőket tartod igazi nőknek, akiknek te vagy az esete. Ez egy kicsit nárcisztikus, nem?

Na és azok a nők, akik kedvesek, jólelkűek, segítőkészek, háziasak, erősek, vidámak, optimisták? Akik végigdolgozzák az életüket, törődnek az emberekkel, csodálatos családanyák, később nagymamák, VISZONT ehhez egy hozzájuk hasonló erősebb lelkületű társat választanak, ők már nem is igazi nők? Guminők, vagy mik? :D Csak mert nem tutyimutyi sráccal kötötték össze az életüket?

Szerintem kicsit nevetséges az álláspontod.

Természetesen érthető, hogy te egy olyan lányt szeretnél, aki téged választ, ebben nincs semmi. De butaság, hogy csak ilyen lehet igazi nő.

2015. szept. 15. 15:00
 14/30 A kérdező kommentje:
# 12 Életképtelennek nevezel úgy, hogy nem ismersz engem. Szerinted hasznos volt az idebüfögésed? Látszik a százalékodon, hogy a többi válasznál is ilyen értelmes vagy.
2015. szept. 15. 15:01
 15/30 anonim ***** válasza:
"ezért jó ha van partner és egymás bajainkon segítünk és nem hagyjuk magunkra egymást." - Egy párkapcsolat nem erről szól.
2015. szept. 15. 15:07
 16/30 A kérdező kommentje:

#13 Úgy látszik félreértesz. Az igazi nőt azt számomra értettem, lehet nekem nem az, de valakinek ő az igazi, mindenkinek más az igazi.

Az olyan nőket akiket felsoroltál nekem vonzóak. Arra értettem a kérdésemet, hogy ne az olyan dolgok legyenek nála az elsődleges prioritás amit fent írtam, hanem inkább a szeretet az érzelem, hogy ne csak felületesen lásson engem, hanem lássa az értékeimet. Nem vagyok tökéletes az tudom, vannak hibáim és hidd el probáltam mindig is változtatni, és kicsit sikerült is de nem teljesen. Jó párkapcsolattal sokkal szebb az élet és sokat változtathat az ember személyiségén kisugárzásán, mintha egyedül próbálna szerencsét az életben, ami nem mindig sikerül olyan jól, mint ahogy szeretnénk

2015. szept. 15. 15:08
 17/30 anonim ***** válasza:

Normalis az, hogy en a csoki fagyit tartom igazi fagyinak?

Na kb.ennyi ertelme van a kerdesnek.

2015. szept. 15. 15:10
 18/30 A kérdező kommentje:
Azért fejlesztem magam továbbra is, de tudom mindig vannak hiányosságaim és szeretném, ha inkább az értékeimet nézné, mint a hiányosságaimat, úgy látszik többen félre értettétek a kérdésemet.
2015. szept. 15. 15:11
 19/30 anonim ***** válasza:

Nem ertettuk felre, csak nincs ertelme.

Normalis-e hogy valamilyen tipusu no tetszik neked? Normalis, hogy nekem meg valamilyen tipusu ferfi? A baratnomnek meg egy masik tipus?

Igen, normalis. Izlesek es pofonok.

A kerdesednek pedig semmi ertelme.

2015. szept. 15. 15:16
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt kérdezed/kérdezted volna, hogy normális-e, ha úgy gondolod, hozzád olyan lány illik, aki elfogad és megszeret a hibáiddal, vagy gyengeségeiddel együtt, akkor természetesen normális.

De ez, hogy csak őket tartod igazi nőnek, így kicsit furcsán jött ki.

2015. szept. 15. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!