Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik szerelmet választanál?
Figyelt kérdés
Azt amelyikben teljesen megbízol a másikban és szereted őt vagy azt akivel ha gyakran vitáztok és ellentétesek a céljaitok/személyiségetek, de szenvedélyesen szerelmesek vagytok egymásba?
Kort és nemet is írjatok, kérlek.
2015. szept. 11. 19:18
11/19 anonim válasza:
A bizalom fontos, de nem elég, az ellentétes célok pedig alapból nem tesznek lehetővé hosszú kapcsolatot, úgyhogy nem pocsékolnám rá az időmet. Ha az "A" verzióban megvan minden, amire vágyok, akkor csakis ő az esélyes.
12/19 anonim válasza:
De akkor 18 éven keresztül szinte folyamatosan szülni fogsz, ha nem oldjuk meg ikrekkel.
Egyébként vicceltem, nem tetszel és esélyed sincs, megyek vacsorázni.
13/19 anonim válasza:
Mar ne is haragudj, de hiába vagy maga a tökéletesség fehér lovon meg miegymás akkor se szülnék neked 20 gyereket 😂✌🏼️
14/19 anonim válasza:
Ja, aztán egyszer nem nézel oda és már bent is van.
15/19 anonim válasza:
Hát, ha én tudnék szerelmet választani, sokkal könnyebb dolgom lenne :) De ha már választani kell, akkor a szenvedélyes. Nálam ami nem szenvedélyes, az nem szerelem.
16/19 anonim válasza:
"hogyvagyunkma" goes psycho!
17/19 anonim válasza:
nekem a kettő egyszerre van meg a barátommal :D
az ellentétes céljaink, személyiségünk és vitáink ellenére szenvedélyesen szeretem és teljesen megbízok benne.
de ha választani kellene, akkor az első variáció :)
20/l
18/19 anonim válasza:
Az elsőt, sáláláláláááá. ♫♪ :D
19/19 anonim válasza:
Szeretni sokféleképpen lehet, de gyanítom, arra gondolsz, hogy az elsőbe nem vagy szerelmes. Akkor pedig egyikkel sem működne hosszú távra. Kell a szenvedély is, kell az is, hogy megbízzak benne, kell a hasonlóság is meg a nem kibékíthetetlen különbségek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!