Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondol egy fiú, ha meglátj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondol egy fiú, ha meglátja a volt szerelmét 10 vagy 20 kg felesleggel?

Figyelt kérdés
2015. szept. 5. 13:59
 1/6 A felhasználó ***** válasza:
"Vajon mit csinálhat most éppen Jackie Chan?"
2015. szept. 5. 14:02
 2/6 anonim ***** válasza:
51%
"Ba**sszki és én ezt a zsírtömeget k**úrtam??"
2015. szept. 5. 14:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Azt hogy: enyém a győzelem!
2015. szept. 5. 14:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha az én volt barátnőmre gondolok, őszintén, sajnálnám, hogy ilyen állapotban nem tudtam megdugni :)
2015. szept. 5. 14:44
 5/6 anonim ***** válasza:
"Jééé, amikor dugtalak, akkor még csinos, gyönyörű lány voltál, most meg úgy nézel ki, mint egy igénytelen zsírsertés. Szégyelld magad! Királyság, hogy akkoriban pofátlanul leléptél, ma már bevallom, helyes döntés volt részedről, különben még most is ezt az önmagára igénytelen disznót, azaz téged kéne dugjalak." :D
2015. szept. 5. 15:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Micsoda indulatok, te jó ég...

én semmit nem gondolok, főleg ha már nem akarok tőle semmit. Az ő dolga, ki tudja mi van a hízás hátterében.

2015. szept. 5. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!