Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha nem hiányzik minden percben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem hiányzik minden percben, de jó vele, akkor szeretem?

Figyelt kérdés

Amikor vele vagyok, akkor azt kívánom, hogy bárcsak örökké tartana az érzés, leírhatatlanul boldog vagyok, ölelném, csókolnám minden pillanatban. Viszont, amikor külön vagyunk, nem érzem a hiányát, egyik pillanatban halálosan szeretem, a másikban meg nem hiányzik, olyan semleges a hangulatom. Ez normális, vagy még nem alakult ki annyira a kötődés bennem?

Bocsi a hülye kérdésért. :D L

2015. szept. 9. 17:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Szexuálisan vonzódsz hozzá, de csak úgy.
2015. szept. 9. 17:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem szereted, csak jó vele. Én mikor szerelmes voltam, szinte minden percben rá gondoltam.
2015. szept. 9. 18:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Egy kapcsolatban is szüksége van az embernek egy kis egyedüllétre, nem úgy működik, hogy ha már nem vagyunk együtt a nap 24 órájában az év minden napján, akkor már esz a penész utána.

Mi nagyon ragaszkodunk egymással a párommal, mégis van olyan, amikor csak arra vágyok, hogy mondjuk egyedül maradjak egy jó könyvvel, egy bögre teával.

Ettől még ugyanúgy szeretem őt.

2015. szept. 9. 18:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerelmes vagyok a barátomba, de nem gondolok rá minden percben, mert van saját életem is, el tudom foglalni magam. Néha eszembe jut, olyankor jóleső érzés tölt el, de aztán foglalkozom az életemmel. Elég "betegnek" tartanám, ha éjjel-nappal csak rá gondolnék.
2015. szept. 9. 18:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Én is úgy érzem, hogy szerelmes vagyok, viszont furcsálltam egy kicsit, hogy néha meg tudok lenni nélküle. Amikor találkozunk, akkor újra a fellegekben érzem magam, és nehéz a búcsúzás. Nem csupán testi vágyat érzek iránta, alig gondolok a szexre. (még friss kapcsolat, ismerkedünk egymással, és tényleg vonzódom hozzá, de nemcsak testileg) Előző kapcsolatom elején annyira függtem a másik féltől, hogy a nap minden percében rá gondoltam, és folyamatosan hiányzott. De ahogy visszagondolok, ez a mostani érzés sokkal nyugodtabb, viszont ennek ellenére erősebbnek érzem. Jobban nem tudom megfogalmazni, csak érdekelt, hogy van-e még, aki hasonlóan éli meg a szerelmet, vagy valami nem stimmel velem. :) Köszönöm a válaszokat, várok még. :D
2015. szept. 9. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!