Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csinaljak, ha zavar, h a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak, ha zavar, h a párom husi? Tobbi lent

Figyelt kérdés
7 hónapja vagyok együtt a párommal. Az elején csak szexkapcsolatnak indult. 2hónap alatt egymásba szerettünk. Nekem eddig rengeteg nőm volt. De vele érzem a legjobban magam. 7hónap alatt nem is veszekedtünk. Mind a ketten sokkal lazábban fogjuk fel a dolgokat mint mások. Az utobbi hónapokban viszont engem elkezdett zavarni, h husi. 175/90. H pontos legyek. Nem tudom miert alakult ki ez az érzés, de mar a szex nem olyan mint volt. De meg mindig nagyon jol erzem magam vele.
2015. szept. 7. 08:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
2015. szept. 7. 09:01
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy gondolom, hogy nem olyan nagy szerelem ez, jött a rózsaszín köd, mindent eltakart és most kezd múlni.

Megteheted, hogy óvatosan megpróbálod rávezetni, hogy változtasson az életmódján (mert minden diétával csak átmeneti eredményt lehet elérni, ha utána ugyanúgy eszik, mint előtte), esetleg segíteni, vele tartani, együtt edzeni, új, diétás recepteket kipróbálni.

De az az igazság, hogy ha megsértődik és a fejedhez vágja, hogy ő már az elején is ilyen volt, ilyennek ismerted meg, minek kellett akkor összejönnöd vele, akkor is maximálisan meg tudom érteni.

2015. szept. 7. 09:17
 3/14 anonim ***** válasza:
9%

175/90? És nő? Jézus fa-.sza...

A, szólj hogy fogyjon

B, hagyd ott

2015. szept. 7. 09:30
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
fizezsd be zsírleszívásra
2015. szept. 7. 10:09
 5/14 anonim ***** válasza:
91%

7 hónapja kizárólag azért jöttél össze vele, mert vonzódtál hozzá, márpedig ha valóban zavara téged a súlya, akkor bármilyen szimpatikus is neked, képtelen vagy vele lefeküdni. Férfiaknál nem gombnyomásra működik a szex, a tested csak arra reagál, akit kívánsz. Itt két dologról lehet szó:

1. Rengeteg nőd volt, mert képtelen vagy a megállapodásra. Pár hónap alatt múlik a tűz, és változatosságra vágysz. Semmi köze a lány súlyához, csak ebben találsz magyarázatot a saját viselkedésedre. Gondolom a többit is volt "oka", hogy elhagytad.

2. Társadalmi elvárások. Annyira megfelelési kényszeres vagy, hogy úgy érzed, ma az az elvárás, hogy modell alkatú nőd legyen, ha egy ducival lépsz ki az utcára, azt gondolják rólad, csak "ilyet" tudtál megszerezni, úgyhogy kevés vagy. Ahhoz, hogy az ember nyíltan felvállaljon egy olyan társat, aki nem fér össze az általános ideállal, sokkal nagyobb magabiztosság kell, mint ami a legtöbb emberben megvan. (Sokkal több férfi tartja egyébként vonzónak a telt nőket, mint ahányan kapcsolatba is kezdenek velük, mert félnek, hogy a haverok megszólják őket, vagy az önértékelésük nem engedi. Én telt nő vagyok, és minden eddigi partnerem arról számolt be, hogy a "másságukra" ráébredni kb. olyan folyamat volt, mint amikor egy homoszexuális ébred rá, hogy nem az általánosan elfogadott típushoz vonzódik. De persze olyanok is vannak, akik még magukban sem hajlandóak elismerni.) Neked egyébként is lehetnek ezen a téren problémáid, a hódításaidon keresztül érzed magad igazán férfinak, hiszen a "rengeteg nő" is általában egy üzenet a külvilágnak és bizonyítás saját magadnak, hogy te ennyire jó pasi vagy, hogy bárki megkaphatsz.

Természetesen a lelki gátak el tudnák nyomni az érzéseket, úgyhogy simán lehet, hogy már csak barátként nézel a nőre, de ennek az oka nem olyasmiben keresendő, ami az első pillanattól kezdve nem változott. A változás benned zajlott le, és az oka a fejedben keresendő.

2015. szept. 7. 10:17
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
+30 kiló? Azt a gec.....
2015. szept. 7. 10:17
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

nekem pl. bejönnek a ducik meg a nem ducik is, 45-125kg között már mindenféle barátnőm volt.

Soha nem a súly miatt lett vége a kapcsolatnak, ettől függetlenül, egy kevésbé túlsúlyossal pl. sokkal felszabadultabb a szex, mert könyebben tud mozogni, többféle pózt ki lehet próbálni.

Szóval, igen, pár kg. minusz, lehet javítana a dolgon, ettől függetlenül, nem hinném, hogy ez szakító ok, inkább más van a háttérben

2015. szept. 7. 10:44
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
# 5 Gyönyörű levezetés!
2015. szept. 7. 11:53
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Az ötös leírt mindent. Ment neki a zöld kéz.
2015. szept. 7. 13:58
 10/14 A kérdező kommentje:
A modell alaku nokkel sokkal jobb a szex, de amugy mar volt husi nom. De most azert mas mert ilyen jol soha senkivel sem ereztem magam. Megertjuk egymast mindenben felszqvakbol is tudjuk, mit akar mite gondol a masik.
2015. szept. 7. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!