Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még romantikus, gyengédségre vágyó nők?
#20: És ki vagy te, hogy megmond, hogy én márpedig hazudok? Hadd tudjam már jobban nálad, ha esetleg nem gond, okés?
Amit leírtam az az IGAZSÁG, és ha megpördülsz magad körül háromszor is az marad!!
Vannak, minden nő ilyen. Mármint mindegyik erre vágyik — legalábbis ezt mondják magukról —, aztán mindenki nagyot néz körülöttük, amikor a jóképű, népszerű, nagyképű, arrogáns, burzsuj gyerekkel lelépnek, aki szarba sem nézi őket.
Tessék itt olvasgatni egy kicsit: http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
26-os.
Nem,annak ellenére hogy azt írtam nem nagyon létezik,azért jó látni hogy legalább egyetlen hasonló férfitársamnak összejött az ami sok másunknak nem.Hatalmas mázlista lehet. :) Üzenem neki,hogy a szerencséjéből nekünk is adhatna egy keveset,hogy nekünk is juthatna akkor talán valami hasonló nő. :)
24/F
a kérdés lefordítva-
vannak még olyan nők aki a férfiasság bizonyságtétele,a bizalmi viszony kiépítése nélkül is a bizalmukba engednek?
mert ezeket elérni lusta vagyok és egyből a közepébe akarok ugrani harc,meló nélkül és bizonyságtétel nélkül.
a válasz meg-
ha híres celeb vagy akkor átugorhatóak az alapvető ismerkedési és bizalom kiépítő szakaszok.
Szerintem hamarabb futsz össze egy krixkraxi vagy lumbulábi földönkívülivel, mint egy ilyen nővel...
Örülnék egy ilyen nőnek nagyon is, de abszolút nem találkoztam velük se interneten, se pedig másutt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!