Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Mások is vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mások is vannak ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Fiatal, felnőtt nő vagyok. Szerelem nélkül. Vagy csak szexre kellek azoknak, akik tetszenek, vagy egyáltalán nem. Azok pedig, akik nem kellenének, mert nem vonzódom hozzájuk, azok komoly kapcsolatot szeretnének velem. Már jártam olyannal, akihez nem vonzódtam, igyekeztem szeretni, de nem ment. Feküdjek le olyannal, akinek csak arra kellek?

2015. szept. 6. 14:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Igen, ugyanilyen helyzetben vagyok... Akik járni akarnak velem, azok nem tetszenek, akik meg bejönnek, maximum szexet akarnak tőlem...

19/L

2015. szept. 6. 15:13
 2/7 anonim ***** válasza:
ilyen sz@r egy világot.
2015. szept. 6. 15:48
 3/7 anonim ***** válasza:
inkább szűzen halok meg..
2015. szept. 6. 16:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Ba.meg ezek a nők... Nem csodálom, hogy nem találok egy lányt se magamnak.. :/ De sajnos elég sokan vagyunk így. Mi a tököm van ezzel a mai világgal? Hogy lettünk így elcseszve?

24f

2015. szept. 6. 17:10
 5/7 A kérdező kommentje:
4-es! Min vagy kiakadva? Eddig is azok voltak kapcsolatban, akik vonzódtak egymáshoz. Ez így természetes. Miért járnék olyannal, aki nem vonz?
2015. szept. 6. 22:33
 6/7 anonim ***** válasza:
# 5 Ez így van, de itt már lassan senkit nem vonz senki. Talán túl nagyok lettek az igények, vagy a fene tudja mi van. Meg miért ne lennék kiakadva, elég szar érzés kihalófélben lenni. De tudom, ez így természetes...
2015. szept. 6. 23:08
 7/7 aries 2 ***** válasza:
A paráznaság bűne attól még létezik, ha valaki nem hisz benne.
2015. szept. 7. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!