Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlaggodtam valami apróságot pasiként, most nagyon hülyén érzem magam, mit csináljak?
a lány ilyen barátnő-jelölt egyenlőre. Tegnap találkozót beszéltünk meg, reggel még mondta, hogy vásárol. Aztán nem jön, nem jön. Éjfélig sokszor hivtam, nem vette fel. Irtam SMS-t, hogy aggódok érte.
Most jött a válasz, hogy beesett a telefonja a szekrény mögé, azért nem vette fel. En meg már minden rosszat elképzeltem. De most nagyon hülyén érzem magam, félek hogy zaklatásnak is felfoghatja, nem is merek a szeme elé kerülni :( amúgy 25 körüliek vagyunk
"beesett a telefonja a szekrény mögé, azért nem vette fel."
mikorra is volt az a találkozó megbeszélve és mikortól kezdted el hívogatni?
22F
Szerintem ez nem a te hülyeséged, hanem a lány le se sz#r téged. Ha annyira érdekelnéd, elért volna máshogy és szól, hogy mi van: elkéri más telóját és rádcsörög, ír facebookon/emailben stb. És főképp elmegy a találkozóra. Ez nagyon olcsó kifogás, még csak meg sem erőltette magát, palira vesz, te meg csak futsz utána, mint egy balek, mert gondolom csinoska.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!