Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nektek melyik nép női/férfiai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek melyik nép női/férfiai tetszenek és miért? (persze a magyaron kívül)

Figyelt kérdés

2015. aug. 24. 22:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
35%

Irán eredeti lakosai fehér emberek voltak, kék/zöld szemmel, keresztény vallással... Hogy most nem azok, az annak köszönhető, ami már néhányszor lejátszódott a történelem folyamán, és ami néhány évtizede Európában is folyamatban van. Na mindegy.

Egyébként nem igazán értem a kérdést. Van nő ideálom, de meghatározni, hogy ez az ideál XY nemzetből származó legyen... Mindegy, inkább rátok bízom:

Hosszú, fekete(!) göndör/hullámos haj

Kék vagy zöld szem

Hófehér bőr

Vékony száj

Teltebb testalkat, nagy mellek (ami nem egyenlő az elhízással)

Plusz, kell az arcában lennie valaminek, ami számomra leírhatatlan, de van egy olyan női típus, akiknek olyan az arca. Szóval egy bizonyos arcformáról beszélek, mások azt mondanák rá, hogy "macska"-szerű. :D

Milyen nép lányának mondanátok egy ilyen nőt? Kíváncsi vagyok.

2015. aug. 24. 22:53
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy válaszoltál :) A kérdés arra vonatkozott hogy melyik nép női/férfiai állnak hozzád legközelebb, elnézést hogy nem írtam le tisztán
2015. aug. 24. 22:55
 13/21 anonim ***** válasza:

Értettem a kérdést, de 3-4-5 tulajdonság alapján definiálni egy nép teljes nőállományát elég pontatlan, és nem csak hülyeség, hanem az így kapott válaszok is semmitmondóak.

Mindenkinek van ideálja, de az az ideál valószínűleg Európa 6-700 milliós népességében több népnél is megtalálható, így értelmetlen népeket írni. Röviden: nem lehet definiálni néhány felszínes tulajdonság alapján egy teljes nép nő állományát, ezért kérdeztem hogy az általam felsorolt tulajdonságok szerintetek melyik népre illenek; valószínűleg egyikre sem.

2015. aug. 24. 23:00
 14/21 A kérdező kommentje:

milyen ilyen pontosan leírtad az ideálodat gratulálok :) akkor én is leírom hátha mások is kíváncsiak :) Hosszú derékig érő barna haj vagy fekete haj de igazából teljesen mindegy de legyen természetes

A szemszín az arctól függ nálam :) de egyébként barna,kék,zöld :)

Kicsit barnás bőr (ne pirított legyen) :)

nekem is a teltebb testalkat, kis mellek :)

2015. aug. 24. 23:01
 15/21 A kérdező kommentje:
Tudom hogy minden népnél előfordul minden :)nem akarok okoskodó lenni :) de mondjuk vannak általánosságok ami egy egy népre jellemzőek pl a mediterránon hogy alacsonyabb barnább míg északon magasabbak "fehérebbek" vannak de nem akarok ezen vitát nyitni csupán érdeklődöm hogy ki milyen nemzetiségű az hozzávetőlegesen az ideálja :) :)
2015. aug. 24. 23:03
 16/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hozzászólását. Még aki nem írt az nyugodtan írhat :) :) :)
2015. aug. 24. 23:08
 17/21 anonim ***** válasza:

Én imádom a latin pasikat. Sötét haj/szem + sötét bőr.

Spanyol, olasz.. De a brazil, argentin pasik is szexik.

2015. aug. 24. 23:13
 18/21 anonim ***** válasza:
30%

Holland,lengyel nők.Miért? Mert nem olyanok,mint a magyar nők.Nem flegmák,szóba állnak velem legalább,beszélgetnek velem,nem küldenek el egyből a halál ...-jára azért,mert nem születtem helyesnek,meg akarnak ismerni,és majd utána dönteni hogy merre tovább.

Ezért.

2015. aug. 24. 23:52
 19/21 anonim ***** válasza:

Ez így hülyeség.

Minden népcsoportban vannak szép és csúnya emberek is.

2015. aug. 25. 01:12
 20/21 anonim ***** válasza:
mexikói, karibi pasik
2015. aug. 25. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!