Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy a kapcsolat a végét járja?
Figyelt kérdés
Milyen kérdések fogalmazódnak meg bennetek, amikor azt mondjátok, hogy lépni kell, mert ez már így nem a régi?2015. aug. 23. 10:50
1/11 LazyJones válasza:
Amikor boldogtalan vagyok, és már se kedvet, se erőt nem érzek ahhoz, hogy folytassam, vagy a páromon érzem azt, hogy nem tud tovább mit kezdeni a helyzettel, és meg sem akarja már oldani a gondokat.
2/11 anonim válasza:
Ha mérlegre teszem a kapcsolatot, és az jön ki, hogy több benne a keserűség, mint az öröm, akkor próbálkozom a változtatással, de ha eredménytelen, vagy a másik nem partner benne, akkor valószínű itt az ideje egy könnyes búcsúnak.
3/11 anonim válasza:
Amikor már elfogy a tolerancia, amikor már maga az adott ember személye, ha megjelenik, akkor görcsbe rándul a gyomrod..
Amikor már kívülről tudod látni magatokat. Amikor már irtózol egyetlen érintésétől is.
Amikor minden egyes hazugsága után forog a gyomrod, mert tudod, hogy a szemedbe hazudik arcátlan módón (bár te nem feded fel, hogy kivétel nélkül tudod az igazat).
Amikor egy idegen embernek látod, és elképzelni nem tudod mi az ami ez mellett az ember mellett tart.
Amikor magányos vagy egy másik ember mellett-bár 100-an vesznek körül és 2 őszinte igaz kézfogásért odaadnád mindenedet amid csak van.
4/11 anonim válasza:
Szerintem már akkor amikor úgy érzed ő nem elég neked, nincs azaz erős vonzódás, megfordul benned az hogy félrelépj stb. Hiszen ha valakibe szerelmes vagy eszedbe se jut félre kacsingatni. Szerintem már akkor sem lehet kapcsolatról beszélni amikor nincs kedved sose a másikkal lenni, azt veszed észre magadon hogy szívesebben lenne mással, mást csinálni mint a pároddal.
5/11 anonim válasza:
jaaa igen, amikor nem vagy boldog, magányos vagy. Azt veszed észre hogy nem hiányzik annyira stb stb. Szerintem bőven össze lehet hasonlítani azt az érzést amikor megismered és körülbelül szárnyalsz a boldogságtól, hogy megérintsd, hogy beszéljetek, hogy találkozzatok... meg azt amikor szó szerint unod, nincs kedved vele lenni. ezen gondolkozz el.....
6/11 anonim válasza:
Amikor már észre veszel mást az ellenkező nemből:)
8/11 anonim válasza:
Amikor eltűnik a mosoly. Ha a felek már nem mosolyognak/nevetnek egymásra, akkor már kihunyt belőlük az a bizonyos szikra.
9/11 A kérdező kommentje:
Annyira igaz mindegyik válasz...utolsó előtti igazán vicces vagy..:)
2015. aug. 23. 22:56
10/11 anonim válasza:
3-as hozzászóló jól leírta a dolgot. Kiegészíteném azzal, hogy amikor van párod, s mikor ezt elfelejted egy pillanatra s boldog vagy, aztán mire feleszmélsz, hogy te foglalt vagy, elkap a boldogtalanság. Na az is elég durva jel. Én voltam úgy. Meg ahogy a többit leírta. Ideges voltam mikor megláttam, mert egyre jobban nem bírtam már neki színészkedni. A szeretlek szó sem jött már ki a számon, csak nagyon lassan és keresztben az is. Leírni meg... az is fél órába telt és nem akaródzott leütni az entert. Végülis addig húzódott, míg annyira hányingerem lett attól, hogy tovább játsszam a dolgot, kibukott belőlem. Hű de nagyon rossz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!