Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor jön egy normális lány az életembe?
5 évvel azután, miután én találtam egy normális férfit.
Amúgy meg ez rajtad múlik. Szerintem egész sok szabad normális lány rohangál odakint. Fogj egy horgászbotot és ha azzal nem tudod őket kihalászni (pláne, mert horgászbottal nem lehet halászni), akkor csak ismerkedj velük, csak fogsz találni egy normálisat. A horgászbot meg jó lesz kezdőtémának ;D
10: Természetesen.
Kétféle ember van. Aki komolyan vesz másokat, és aki nem.
Ez egy képesség, egy tulajdonság.
Aki komolyan veszi a másikat, nem tud olyan emberrel találkozni, akit nem vesz komolyan.
Én nem ismerem azt az érzést, hogy "nem veszem komolyan". Fogalmam sincs, mit jelenthet ez.
Mikor jön egy normális lány az életedbe? Amikor nem keresed. Tapasztalatom szerint a legtöbb "normális pasi" azért nem találja meg a neki megfelelő "normális csajt" (és megfordítva), mert túl görcsösen keresi, és már korábban bejáratott standardeket követ az ismerkedés folyamán. Lazulj el, add magadat, járj közösségi programokra, és először az embert lásd meg a kiszemelt lányban, ne a lehetséges párodat. Nehéz lesz, de hidd el, megéri.
(17/L)
Aki "normális" az unalmas.
Szélesítsd az izlésedet legyél nyitottabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!