Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon hiányzik. Van még itt így valaki?
Megkedveltem egy lányt, de nem láthatom egy darabig. Nem tudok másra gondolni, nincs kedvem semmihez. Nagyon hülye állapot, mert értékes napok mennek el, csak én sóhajtozom, hogy mikor látom újra. Felhívni, ráírni, megkeresni nincs lehetőség, ki kell várnom, amíg újra látom.
Valaki más is van így? Te mit teszel ilyenkor?
Vajon nőknek, vagy férfiaknak hiányzik jobban a másik?
36F
Én is így vagyok egy sráccal. Egész nyáron nem találkozhattunk bizonyos okok miatt, és még mindig egy emberélet van szeptemberig... :((((
19/L
A "nem egyszerű"-t pont arra értettem, hogy még bizonytalan a dolog, és esély van rá, hogy a részéről nem viszonzott a dolog, annak ellenére, hogy milyen jelzéseket küldött.
Ezeket amiket írsz, és hasonlókat is végigpróbáltam, de nem nagyon hat, nekem is furcsa ezt megélni, nem szeretek így vergődni kétségek között. Egy, két dolog van ami bevált, de amíg az alapprobléma nincs megoldva, addig ezek sem hatnak igazán. De azért köszönöm az együttérzést, csak ez esetben jóval mélyebb a dolog ennél. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!