Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A mai nőkből tényleg hiányzik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nőkből tényleg hiányzik az érzelem?

Figyelt kérdés

Egyszerűen úgy látom hogy az érzelem már alig van jelen bennük. Sokszor valami haszon miatt jönnek össze a pasival (pénz, státusz, jó pasi stb), nem azért, mert szeretik a másikat, hanem azért, hogy jó legyen nekik.

Aztán simán túl lépnek egy szakítások, ez van... majd jön a másik, semmi szomorkodás, hiány nincs bennük, azaz nincs érzelem. TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!!

2015. aug. 8. 14:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Igen, van ilyen is. És? Miért kell velük foglalkozni? Ő bajuk.
2015. aug. 8. 14:47
 2/11 anonim ***** válasza:
70%
Milyen mai nők? Ilyen nők régen is voltak, semmivel nem kevesebben, mint most.
2015. aug. 8. 14:48
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Van olyan, akiből hiányzik, de szerencsére nagyon sok mindenkiből nem. Ne foglalkozz velük, keress olyan nőt, akiben van érzelem. Mi meg keresünk olyan férfit, akiben ez szintén megvan.
2015. aug. 8. 14:49
 4/11 A kérdező kommentje:

2. szerintem több!!

Régen nem volt ennyi, anyukám, nagymamám is mesélte, hogy voltak ilyen lányok, de messze nem ennyi.

Szerintem a globalizáció, felgyorsult világ, fogyasztói profit orientált társadalom igenis hat a pszichénkre, és az ember ugye befolyásolható, ami tény és egy ilyen világ ilyenre formál minket

2015. aug. 8. 14:51
 5/11 anonim ***** válasza:
76%

De tényleg, miért idegesíted ezen magad?

Én lány vagyok, borzasztó a mai pasi felhozatal, ilyen, meg olyan okokból. Sokuk ugyanez amit leírtál, csak mondjuk a pénz helyett a p:nci vezérli őket, és semmi más. Mégsem idegesítem magam rajtuk, olyat kerestem, akiben több van. Ők meg felőlem fejre is állhatnak, legyenek akármilyen "alfák" vagy pénzesek.

2015. aug. 8. 14:56
 6/11 anonim ***** válasza:
88%

Hát igen, mi is panaszkodhatnánk, hogy a mai férfiak...

De te is írtad, hogy vannak kivételek, hát azokat kell megtalálni, és akkor tökmindegy, hogy a többi milyen!

2015. aug. 8. 15:01
 7/11 anonim ***** válasza:
87%

"Régen nem volt ennyi, anyukám, nagymamám is mesélte, hogy voltak ilyen lányok, de messze nem ennyi."

Nekem meg apukám és nagyapám mesélték, hogy bizony, hogy voltak! Pedig ők már 60 és 80 éven felül vannak. :)

2015. aug. 8. 15:22
 8/11 anonim ***** válasza:

Szerintem régen is ilyen arányok voltak, csak kevesebb volt az ember. Most többen vagyunk, mint nagyszüleink fiatalkorában.

Egyébként sokat számít, miben szocializálódsz, és hogy azt hogyan éled meg. Nézd meg pl. hogy akik úgy nőnek fel, hogy a szüleik egyáltalán nem dolgoznak, és vígan megélnek ilyen-olyan támogatásokból, amit összesírnak, azoknak nem biztos, hogy természetes lesz felnőtt korukra, hogy korán keljenek és bejárjanak dolgozni.

Ne általánosíts. Vannak ilyenek is, meg másmilyenek is. Aztán meg ne ítélj meg valakit látottak alapján, mert lehet mögötte igazi szerelem is. Ha te beleszeretnél egy nálad jóval gazdagabb emberbe, és kölcsönös lenne, lemondanál róla, hogy mások ne szóljanak meg?

2015. aug. 8. 15:32
 9/11 anonim ***** válasza:
72%
Höh, de a mai pasik se kutyák! :D Anyuci pici fia, nem költözik el otthonról, nincs terv, családot alig akarnak, állandóan buli, haverok, a mának élnek, nem tudnak vigyázni a pénzre. Aztán lesz egy lány, aztán a csaj mondjuk 1-2-3 év múlva már felveti az eljegyzést, házasságot, babát és rögtön elinal mindegyik, mert ők mg 30 évesen sem állnak készen erre :D Jelzem olyanokról van szó, akik megtehetnék, csak nem állnak készen rá. A csaj meg szakít, mert ugye ő haladna a korral és jön a sírás, hogy milyenek a mai nők.. :D
2015. aug. 8. 15:47
 10/11 anonim ***** válasza:
5%
Tényleg. Minden nő valamilyen érdekből jön össze egy férfivel. Vagy azért, hogy ajándékokkal halmozza el, vagy mert jól néz ki és irigyelnék érte a barátnői, vagy befolyásos ember, stb.
2015. aug. 8. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!