Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek vonzó, ha egy lány életvidám, pörgős, aktív, vagy jobb, aki zárkózottabb?
Erre nem lehet általánosítást mondani. Életvidám, pörgős, aktív lányként mindig is találtam magamnak párt, mindig is voltak érdeklődők, talán annyi előnyöm volt/van a zárkózottabbakkal szembn, hogy engem harsányságom és közvetlenségem miatt könnyebb észrevenni és talán kicsit megközelíthetőbbnek tartanak. De ennek ellenére vannak olyanok, akiket irritál a mérgezett egér stílusom, és lehet, hogy ránézésre még azt mondaná, "dugható", azért hosszú távon nem szívesen maradna velem egy szobában. Ismerek ilyeneket, kerülnek is :D
A lényeg inkább az, hogy az a srác, aki neked vonzó, akit te kiszemeltél magadnak, mit szeret jobban, és hogy abba a kategóriába te beleesel-e. Én sem akarnék soha megfelelni azoknak, akiknek lúdbőrözik tőlem a háta, olyannal élek boldog párkapcsolatban, aki engem ilyennek szeret, amilyen vagyok. Egyszerre a világ összes emberének nem lehet megfelelni, legfeljebb úgy, hogy egyiknek sem felelsz meg igazán, és közben még saját magadból is veszítesz. Nincs is értelme erre törekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!