Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még szerelmes vagyok belé?
Figyelt kérdés
Nem rég szakítottam a barátnőmmel,aki nekem a 2. barátnőm volt.De mostanában egyre többet gondolok az első barátnőmre,akivel csak azért szakítottunk mert a szülei nem hittek abban hogy müködhet egy távkapcsolat.Annyira vésszes távolság nem volt,91 km volt.De 1 év után egyre kezd foglalkoztatni hogy vajon mennyit változhatott.Az hogy hogy van,meg hogy gondol-e rám.Felkeresni nem tudom mert letiltott.2015. aug. 18. 14:37
1/2 anonim válasza:
Nem. Amikor az ember magányosnak érzi magát, akkor hajlamos utólag kicsit idealizálni a régi kapcsolatait. Ilyenkor csak a szépre emlékszel, pedig a valóság az, hogy letiltott, tehát nyilván nem volt az olyan szép és jó, mint amilyenre most emlékszel...
Ha jönni fog valaki új, akkor nem is fogsz rá gondolni.
2/2 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van,de a régi kapcsolatom tényleg szép volt,igaz a szülei miatt,nem talihatunk,de mindig reménykedtünk,volt amikor telefonon beszéltünk és sírt és nem más miatt hagyott el,a mostani barátnőm más miatt hagyott el.
2015. aug. 18. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!