Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Még szerelmes vagyok belé?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még szerelmes vagyok belé?

Figyelt kérdés
Nem rég szakítottam a barátnőmmel,aki nekem a 2. barátnőm volt.De mostanában egyre többet gondolok az első barátnőmre,akivel csak azért szakítottunk mert a szülei nem hittek abban hogy müködhet egy távkapcsolat.Annyira vésszes távolság nem volt,91 km volt.De 1 év után egyre kezd foglalkoztatni hogy vajon mennyit változhatott.Az hogy hogy van,meg hogy gondol-e rám.Felkeresni nem tudom mert letiltott.
2015. aug. 18. 14:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem. Amikor az ember magányosnak érzi magát, akkor hajlamos utólag kicsit idealizálni a régi kapcsolatait. Ilyenkor csak a szépre emlékszel, pedig a valóság az, hogy letiltott, tehát nyilván nem volt az olyan szép és jó, mint amilyenre most emlékszel...

Ha jönni fog valaki új, akkor nem is fogsz rá gondolni.

2015. aug. 18. 14:52
 2/2 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van,de a régi kapcsolatom tényleg szép volt,igaz a szülei miatt,nem talihatunk,de mindig reménykedtünk,volt amikor telefonon beszéltünk és sírt és nem más miatt hagyott el,a mostani barátnőm más miatt hagyott el.
2015. aug. 18. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!