Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet valami kettőnk között? <3
Figyelt kérdés
Tömören a lényeg: Múlt héten lejöttünk Keszthelyre anyum unokatesójához és férjéhez (német) és itt volt a fia is !!egyből megtetszett nekem...meg néztük egymást, de hallottam h kicsit visszahúzódó!!G ugy jelentett be a fiának h a három lány közül én vagyok a legszebb és h szerinte én hozzá való vagyok!!szombaton elutazott a srác és én ezt most hallottam!!tudtam vele beszélni, mert nagyjából beszélem a németet, de ha nem tudnék se lenne baj, mert ha együtt lennénk hamar megtanulnám!!:)azóta amióta elment, vele álmodok, meg már szex is volt álomba vele !! 25 /nő2015. aug. 18. 12:28
11/13 anonim válasza:
mennyi rossz indulatu ember.abba nincs semmi, h azt mondta, h ő a legszebb.meg tényleg hamar meglehet tanulni egy nyelvet ha a nap 24 orájában hallod és beszélned is kell..én szoritok h jol sülyön el a dolog
12/13 anonim válasza:
Értem én, de a pasi már elutazott, nem? Akkor mégis hogy akar összejönni vele, ha itt sincs, és nem cseréltek elérhetőséget? Kergetni fogja?
13/13 anonim válasza:
ha akar valamit majd jelentkezik facen vagy bármi...csak ne nyomulj rá szerintem
meg irták elöbb h valaki külföldön ismerte meg a párját de nem beszélt nyelvet, még is együtt maradtak, szoval bármi történhet, meg ha másnak is segitett, h kijavitja amit mond ugy még jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!