Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek lehet valami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet valami kettőnk között? <3

Figyelt kérdés
Tömören a lényeg: Múlt héten lejöttünk Keszthelyre anyum unokatesójához és férjéhez (német) és itt volt a fia is !!egyből megtetszett nekem...meg néztük egymást, de hallottam h kicsit visszahúzódó!!G ugy jelentett be a fiának h a három lány közül én vagyok a legszebb és h szerinte én hozzá való vagyok!!szombaton elutazott a srác és én ezt most hallottam!!tudtam vele beszélni, mert nagyjából beszélem a németet, de ha nem tudnék se lenne baj, mert ha együtt lennénk hamar megtanulnám!!:)azóta amióta elment, vele álmodok, meg már szex is volt álomba vele !! 25 /nő
2015. aug. 18. 12:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nem értem, hol él a srác?

Eddig miért nem találkoztatok?

Akart tőled valamit? Kezdeményezett akár csak egy beszélgetést is?

Az, hogy álmodban már hozzá is mentél, nem jelent semmit, de ezt 16 éves kor felett mindenki tudja.

2015. aug. 18. 12:36
 2/13 A kérdező kommentje:
most taliztunk elöször..ő zürichbe lakik d szerintem ez nem !!igen, kezdeményezte a beszélgetést!!beszéltünk angolul és németül is !!tőlem hallotta h már nem vagyok az akkori párommal együtt...álmodozni lehet, de nem tervezem h férjhez megyek :D
2015. aug. 18. 12:41
 3/13 A kérdező kommentje:
jav :de ez szerintem nem baj
2015. aug. 18. 12:42
 4/13 anonim ***** válasza:
88%
Ha nem látom a végén hogy 25 éves vagy,kb. 14 évesre tippeltem a szöveg alapján.
2015. aug. 18. 12:44
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon cuki , de azért túlzásba ne ess
2015. aug. 18. 13:44
 6/13 anonim ***** válasza:
nem tudom, h mi lesz, mert nem adott egyértelmű jelet feléd, h most tetszel neki vagy sem!!az, h fantáziálsz rola az meg nem baj, a ffiak is fantáziálgatnak, de nem csak azokrol a nőkről akiket ismernek, hanem még azokrol is akiket nem szoval ez nem baj !ez olyan aranyos dolog h már reménykedsz de ne hogy forditva sülyön el a dolog!!
2015. aug. 18. 13:57
 7/13 anonim ***** válasza:
álmodozz, majd megtudod mi a valóság!!
2015. aug. 18. 14:00
 8/13 anonim ***** válasza:

Zürichben lakik és ez nem baj? Hááát... de. Az, hogy nem beszéltek stabilan közös nyelvet, szintén. Az, hogy együtt voltatok, elkattogtatok egy kicsit valamilyen nyelven, aztán az elérhetőségedet sem kérte el, igen, az is gond. Felnőtt nő vagy, az ég szerelmére!

Egy férfi, aki érdeklődik irántad nem kéri el a telefonszámodat? Az okés, hogy az apjának bejössz, de ez nem jelenti, hogy rá tud téged tukmálni a fiára is. Ha akarna tőled valamit, megtalálná a módját, akkor is, ha félénk. Ez a félénkség szöveg 25 fölött már inkább nevetséges kifogás, bocs. N32

2015. aug. 18. 14:46
 9/13 anonim ***** válasza:

a barátnőm is egyiptomba ismerte meg a férjét, immár 5 éve!!ő is német, és nem beszélt németűl még is összejöttek, van két gyerek és kint lakik!!

szerintem hamar megtanulsz egy nyelvet ha hallod, más részt itt segitett nekem meg kijavitott ha valamit mondtam !!!

én optimista vagyok és maradok!

2015. aug. 18. 14:55
 10/13 anonim ***** válasza:
ő nem rá tukmálni akar!!csak mondta h szerinte én vagyok a legszebb, ebbe nincs semmi... nem kell rosszindulatot tételezni!!
2015. aug. 18. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!