Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet valami kettőnk között? <3
Nem értem, hol él a srác?
Eddig miért nem találkoztatok?
Akart tőled valamit? Kezdeményezett akár csak egy beszélgetést is?
Az, hogy álmodban már hozzá is mentél, nem jelent semmit, de ezt 16 éves kor felett mindenki tudja.
Zürichben lakik és ez nem baj? Hááát... de. Az, hogy nem beszéltek stabilan közös nyelvet, szintén. Az, hogy együtt voltatok, elkattogtatok egy kicsit valamilyen nyelven, aztán az elérhetőségedet sem kérte el, igen, az is gond. Felnőtt nő vagy, az ég szerelmére!
Egy férfi, aki érdeklődik irántad nem kéri el a telefonszámodat? Az okés, hogy az apjának bejössz, de ez nem jelenti, hogy rá tud téged tukmálni a fiára is. Ha akarna tőled valamit, megtalálná a módját, akkor is, ha félénk. Ez a félénkség szöveg 25 fölött már inkább nevetséges kifogás, bocs. N32
a barátnőm is egyiptomba ismerte meg a férjét, immár 5 éve!!ő is német, és nem beszélt németűl még is összejöttek, van két gyerek és kint lakik!!
szerintem hamar megtanulsz egy nyelvet ha hallod, más részt itt segitett nekem meg kijavitott ha valamit mondtam !!!
én optimista vagyok és maradok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!