Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azt hiszem, hogy nagy hülyeség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem, hogy nagy hülyeséget csináltam, mert rábeszéltek. Vissza tudom csinálni?

Figyelt kérdés

Volt egy barátom, 8 hónapon udvarolt nekem, számtalanszor visszautasítottam, de mindig megoldotta, valahogy, újból kapcsolatba kerülhessünk. Nem figyeltem rá, de aztán végül rájöttem, hogy nagyon szenvedélyes, értékes ember.

Néha elég durva volt, és őrült, majdnem veszélyes, de sosem bántott... Aztán meg voltam bántódva, és az akkori legjobb barátom, fiú, megvigasztalt. És szépen rábeszélt, hogy az akkori barátom egy őrült, beteg ember, és a végén még bántana.

Tény, hogy idegileg eléggé ki volt készülve, és elég durva volt velem, de utólag visszanézve semmit nem tettem, csak tettem rá egy lapáttal...

Fél évet voltunk együtt, a lényeg, hogy szakítottam vele, a fiúbarátom hatására, még nagyon sokáig próbálkozott, vagy két-három hónapon át, végül a fiúbarátom, aki addigra már a párom lett, kitalálta, hogy csináljunk egy szeretkezős videót, és küldjük el neki. Megtettük, eléggé kiborult, és azután nem keresett.

Aztán miután nem keresett már, jobban az új barátomra figyeltem, és rájöttem, hogy gusztustalanul manipulál, és csak kihasznál. Szakítottam vele, mert rájöttem, hogy nem szeret, csak szimplán... Használ, lelkileg, érzelmileg, testileg.

És rádöbbentem, hogy mit tettem a régi barátommal...

Vajon szeret még? Vajon vissza tudom valahogy szerezni? Vajon meg fog bocsátani?

Nagyon nagy hibát követtem el, úgy érzem...

2015. aug. 12. 00:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
2-esnél a pont. Hülyeséget csináltál, de visszarohanni az erőszakos pasihoz egyenesen ostobaság.
2015. aug. 12. 09:48
 12/17 anonim ***** válasza:
Remélem fel tette valahova azt a videót és hamarosan szemezhetsz önmagaddal meg a hozzászólásokkal, meg lesheted a városban hányan látták már :D
2015. aug. 12. 12:02
 13/17 anonim válasza:
Nagyon megbánthattad.
2015. aug. 12. 13:21
 14/17 anonim válasza:
a szakíts a pasiddal majd én megvigasztallak típusú fiúbarátok véleményére mindenképpen adjatok lányok , az ő tanácsaik olyan jót szoktak tenni a meglévő kapcsolatnak hogy csak na :-D
2015. aug. 12. 14:34
 15/17 anonim ***** válasza:
Szia! Persze, tök alap, hogy megbocsált neked, miután elküldtél neki egy videót, amin töcsköl téged egy másik faszi. Nagyon jól elkaptad az élét a dolognak. Vagy csak egy srác vagy, aki arra veri, hogy ez velem egyszer megtörténik? hmmm...
2015. aug. 12. 19:35
 16/17 anonim ***** válasza:

Szenvedj.

Megérdemled.

2015. aug. 14. 01:01
 17/17 anonim ***** válasza:

A videóról legalább egy linket küldesz?

Legközelebb használd az agyad, azért lötyög ott a fejedben.

2015. aug. 14. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!