Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem mondta el, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mondta el, hogy újra együtt van az exével?

Figyelt kérdés

Soha nem ígért nekem semmit, ez igaz. Ámde többször is megkértem már arra, hogy legyen velem MINDIG őszinte, mert nem vagyok olyan lány, akinek egykönnyen össze lehet törni a szívét. Nem hazudott, csak egyszerűen elhallgatta az igazságot. Facebookról kellett megtudnom (ex csaja adatlapjáról), hogy újra dúl a láv.

Félt, hogy kiakadok? Pedig tudja, hogy nem vagyok olyan.

Félt, hogy megszakítom vele a kapcsolatot? Hát, így is meg fogom.

Nem számítana a dolog, de hülyét csináltam magamból. Nagyon kevés embert szeretek, de őket nagyon, és előszeretettel mutatom is ki. Csak nem értem, hogy miért nem szólt időben, mert azonnal leszálltam volna róla.

Szánalmas, hogy mind a ketten értelmes, felnőtt emberek vagyunk, és mégis így kellett az egésznek végződnie. Már csak azt akarom, hogy a lehető legjobban fájjon neki, hogy elveszít engem. Mert tudom, hogy hozzám is kötődött.

2015. aug. 11. 15:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Lehetőségek:

1. Egyszerre két tűzben akarta tartani a vasát.

2. Nem találta a megfelelő alkalmat.

3. Akármit is mondjon egy nő, akkor is lehet félnivalója egy férfinak. Főleg, ha megbánt egy hozzá közel álló nőt.

4. Az ex nem engedte elmondani.

(5.) Fájdalmat akarsz neki okozni. Lehet, hogy pont ettől félt és inkább úgy akarta alakítani az egészet, hogy az ne fájjon neked annyira. Csak az ex bekavart.

Szerintem hagyd a csudába, akármit is csinálsz vele, az neked is rossz lesz. El kell felejteni és, ha tényleg olyan erős vagy, ahogy írod, akkor hamar túl is leszel rajta. Annál nincs rosszabb, ha valakit vagy valakinek az érzéseit a semmibe veszik. Ez a legnagyobb fájdalom amit okozhatsz neki lelkileg.

Sok sikert! Fel a fejjel!

2015. aug. 16. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!