Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Éreztétek már ezt az érzést?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek már ezt az érzést?

Figyelt kérdés
Azt a maró fájdalmat,mikor az a srác aki melletted áll és mindennél jobban szereted, más lányokat néz meg melletted. És tudod, hogy soha nem lesz nála esélyed?
2015. aug. 11. 12:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen.
2015. aug. 11. 12:48
 2/11 anonim ***** válasza:

szerencsére nem

22F (hetero)

2015. aug. 11. 12:52
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem , nem éreztem ! De ennek is oka volt !De hadd kérdezzek valamit tőled. Mindent megteszel azért, hogy a srác észre vegyen? Oda figyelsz a külsődre, csinos vagy, sportolsz, és teszel azért, hogy a maximumot kihozd magadból ? Szerinted mi lehet az oka annak, hogy úgy érzed soha nem lehet esélyed nála ? Soha ne mondd, hogy soha !
2015. aug. 11. 13:22
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem. Olyan volt, hogy tetszett valaki, de úgy éreztem, hogy nem lehet köztünk semmi. De én ilyenkor valahogy "korlátozni" tudom az érzéseim, hogy ne éljem bele magam olyanba, ami nincs, ezért nem fáj. Úgy voltam vele, hogy ha van közünk egymáshoz, akkor összejövünk, ha meg nem, akkor jobb úgy, hiszen én olyan társra vágytam, aki ENGEM akar.

Utóbb kiderült, hogy részéről is megvolt a vonzódás, csak nem igazán hitt abban, hogy én őt akarom. Sok kölcsönös biztatás kellett ahhoz, hogy összejöjjünk. :)

2015. aug. 11. 13:43
 5/11 A kérdező kommentje:

Mindent! Tényleg mindent megteszek érte. Pont táborban vagyunk, és csinos , nőies szetteket allitottam ossze, apolt vagyok stb...de semmi... Barátként tekint rám és ennyi... Annyira fáj, hogy nem kapok levegot neha... Pedig TUDOM, hogy osszeillenenk... Kedves vagyok vele, viccelodunk de ennyi.

Sokan megnéznek, de ő egyszeruen nem... Nem tudom mit tehetnék. Ma már elvonultam, kibőgtem magam, aztán újra a 100%ot nyujtottam a kozeleben...

2015. aug. 11. 17:23
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
De jelezted már neki, hogy vonzódsz hozzá? Mert simán lehet, hogy ő is azt gondolja, hogy te barátnak tekinted... nem kell várni a sültgalambot, ha akarsz tőle valamit, add tudtára.
2015. aug. 11. 17:27
 7/11 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval ! :) Töröld le a könnyeid és dobd be magad. Nincs veszteni valód.
2015. aug. 11. 17:31
 8/11 A kérdező kommentje:
De hogyan csinaljam, hogy ne tunjek ketsegbeesetnek? :D
2015. aug. 11. 18:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Mit takar az, hogy beteges ? :D ha beszelgettek vagy nevettek érintsd meg ! Az sokat elarul. Ha nem huzza el magat akkor beengedett az intim zónájába. :) es ez mar egy jó jel. Vagy ha olyan dolog van a taborban ahol most vagytok, hogy ulni kell akkor ulj melle. Hulyen hangzik tudom. : ))) De valahogy ereztetned kell :)
2015. aug. 11. 18:33
 10/11 anonim ***** válasza:

Te hogyan szoktál vele viselkedni?

Szerintem lehet, hogy meg sem fordult a fejében, de ha egyértelművé tennéd az iránta táplált érzéseidet, akkor egy kis idő után lehet, hogy Ő is elgondolkozna azon, hogy milyen lenne együtt. Szerintem is azt kéne tenned, amit az előző válaszolók írtak, beszélgettek, akkor érintsd meg a karját, és mosolyogj rá. Ha megöleled, akkor próbáld minél szorosabban és hosszabban átkarolni, hogy érezze, amit közölni akarsz az öleléssel. És tegyél olyan megjegyzéseket, amikből kiderül, hogy elképzelted már, hogy milyen lenne, ha együtt lennétek. Ha vagytok olyan viszonyban, akkor én akár azt is mondanám neki, hogy szeretem, például ha valami olyanról beszéltek, vagy csak szimplán búcsúzáskor, mert azt bárhogy lehet érteni, viszont ha Ő is gondolt már kettőtökre úgy, akkor ez egy erős jelzés neki, hogy te is, hogyha a többit is beveted. Ha pedig esetleg ezekre visszautasítóan vagy sehogy sem reagálna, akkor neked kell eldöntened, hogy folytatod-e ezt a barátságot, még akkor is ha fáj, bár szerintem nem lehet úgy valakit igazán elfelejteni, ha mindig ott van.

Viszont remélem, hogy jól alakulnak a dolgok.

2015. aug. 13. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!