Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már azt az érzést, amikor azt a személyt veszted el akit kezdetektől fogva szeretsz és védesz? 17/l
Biztos, hogy 17 éves vagy, mert egy 17 éves embernek már kicsit érettebben kellene gondolkoznia, szerintem. Bár valószínűleg neked se volt még senkid rajta kívül.
Most te vagy az, akinek a fejét tele beszélik hülyeségekkel.
Ezekszerint még az ismerkedési fázisban vagytok, de már együtt? Ez nem túl jó, de egy idő után majd feloldódtok és tudtok majd hülyéskedni. :)
Ez elég érdekes. Mi akkor voltunk ilyenek, amikor még csak ismerkedtünk, de 2-3 hónap találkozgatás után elkezdtünk teljesen feloldódni és mára már csak dőlnek a hülyeségek, minden ami eszünkbe jut. Eleinte csak beszélgettünk, nem viccelődtem(ő azért oldott rajtam:) ) mert én is féltem attól, hogy rosszat mondok vagy, hogy nem érti a poénjaimat. Szerencsére kiderült, hogy ugyanolyan beteg humorunk van, tehát ezzel nincs gond:D Szerintem egyikőtöknek el kéne kezdeni oldódni..legyél te az akkor. Otthon egy vicces film kíséretében talán könnyebb is lenne, nem?:)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!