Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm és én barátok lettünk csak, mert boldogtalan volt és már nem volt szerelmes, mit tegyek?
Nem fog tetszeni, de ne reménykedj. Ha elmúlt az érzés, akkor elmúlt. Ha igazi lett volna, nem múlt volna el. Majd te is kihevered idővel.
Én is voltam ilyen helyzetben, szóval tudom, milyen, de azt is, hogy nem ez a világ vége. Foglald le magad, az segít.
Sajnos a szerelmet nem az érdemek alapján osztják. Nem baj, hogy most még beszélő viszonyban maradtatok, viszont ha tényleg összejön egy másik sráccal, akkor szakítsd meg a kapcsolatot. Ez a barátságosdi úgy nem működhet, ha az egyik fél még szerelmes. Te csak kínlódnál. Arról nem is beszélve, hogy valószínűleg a másik srác számára zavaró lenne a barátságotok.
Már miért ne kellhetnél egy másik lánynak?
"Más lánynak meg nem hiszem hogy kellene egy ilyen romantikus,kedves srác mint én."
xDDDDDD Ez még nem zárja ki, tehát inkább a negatív tulajdonságaid kezdd el sorolni, ami miatt szerinted másnak nem kellesz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!