Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
100 ezer ft-ból hova mehetnénk a párommal kikapcsolódni 2 napra?
Meg akarom őt lepni,de abszolút nem vagyok kreatív.
Tippeket,ötleteket várnék.
Köszönöm!
Kedves utolso, nem ertem, miert kell kotozkodni - Praga 6 ora sincs busszal, es igenis megeri elmenni oda egy hetvegere. Krakko szintugy.
Milanoba repulot javasoltam, 12-15 ezrekert mar siman lehet kapni repulojegyed (retur). Egyebkent Brusszelbe is peldaul hasonlo aron lehet eljutni.
Voltam szinvonalas apartmanban sajat stranddal Balatonnal, de az se uti meg nalam a mercet - egyenfuggo, en csak a sajat velemenyem irtam le. Lehet, hogy neked szived csucske a Balaton, de nem mindenkinek kotelezo ebben egyetertenie. Inkabb valami tartalmasabb latnivalokkal teli, kellemesebb helyet valasztanek ennyiert, de szerintem hagyjuk a kerdezore a dontest :)
130 nem olyan kevés.
Ebből már eltudsz menni a görög tengerpartra is néhány napra repülővel ha kevés csomagot visztek magatokkal.
4 napra lazán elég lenne repülővel.
Nyár van, ilyenkor vízpartra kell menni, nem a macskaköves belvárosokat csodálni. Azt lehet télen is.
Amúgy meg, ha nekem a szívem csücske a Balaton, akkor ne szóld le, mert te kezdtél el sírni, hogy a Balatonra ne, oda aztán...Visszakapod most meg kivered a hisztit.:D Tipikus nő.
Utolso nagyon frusztralt lehetsz, hogyha egy idegenen toltod ki a duhod ilyen pitianer dolog miatt - nem latom, hogy olyat irtam volna, hogy 'fuu, a Balaton az mekkora sz*r', szerintem tok kulturaltan mondtam el a velemenyem. Na bumm, nem egyezik a tieddel, tragedia :) Ki sir? Csak kifejtettem, hogy talan nem kellene kotozkodni. Nem en hoborogtem kettonk kozul..
Na de zarom is a temat, ha jol esik, koss bele az elo faba is, lelked rajta. Tovabbi kellemes napot! :)
"En pont nem javaslom a Balatont :D"
Rémlik?
Inkább azt írtad volna le akkor mit javasolsz és nem azt, hogy mit NEM. És mgé te sipákolsz, komolyan vicc.:D
LOL :D
Le is irtam mit javasolok, csak az a kerdeseimre adott valasz fuggvenye volt. Kerdezo megvalaszolta, adtam is egy csomo javaslatot.
Ez nem sipakolas volt, nagyon el vagy tevedve.. De hat en kerek elnezest, sot.
Tetszik nagyon,hogy itt vitáztok. :)
Mint az öreg házasok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!