Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 100 ezer ft-ból hova mehetnénk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

100 ezer ft-ból hova mehetnénk a párommal kikapcsolódni 2 napra?

Figyelt kérdés

Meg akarom őt lepni,de abszolút nem vagyok kreatív.

Tippeket,ötleteket várnék.

Köszönöm!

2015. aug. 6. 13:32
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
92%
Píz van az a lényeg.:D A Balatont javaslom.
2015. aug. 6. 13:33
 2/22 anonim ***** válasza:
mátra velencei tó balaton
2015. aug. 6. 13:35
 3/22 anonim ***** válasza:

100 ezer fejenkent, vagy osszesen? Belfondben gondolkodtok, vagy kulfold is szoba johet?

En pont nem javaslom a Balatont :D

2015. aug. 6. 13:35
 4/22 A kérdező kommentje:

Bármilyen ötletet szívesen várok.

Igazából 130 000 ft-om van kettőnkre,gyűjtögettem kicsit.

2015. aug. 6. 13:39
 5/22 anonim ***** válasza:

[link]

tessék :) mi is innen néztünk párommal :)

2015. aug. 6. 13:41
 6/22 anonim ***** válasza:
Balatonra 1 hétre el tudsz menni ebből a pénzből egy nyaralóba.
2015. aug. 6. 13:42
 7/22 anonim ***** válasza:
12%

"En pont nem javaslom a Balatont :D"

Mert még nem voltál ott.

2015. aug. 6. 13:42
 8/22 Mumusan ***** válasza:
Ennyiből egy hétre félpanzióba el tudsz menni belföldön bárhová.
2015. aug. 6. 13:55
 9/22 anonim ***** válasza:

7-es, dehogynem voltam a Balatonon, nem is egyszer. Eleg tapasztalt vagyok utazas teren, ugyhogy nem fogja nekem senki se bemagyarazni, hogy a Balaton jo hely :) Draga is, es meg a viz sem elvezheto minosegu. Esetleg az eszaki parton akadnak jo helyek, de ennyi penzbol sokkal jobb nyaralasokat ki lehet hozni, mint a pocsolyaparton dogles :)

Lazan el tudtok menni busszal peldaul Pragaba (StudentAgency-t tudom ajanlani), Krakkoba (Eurolines, LuxExpress-nek most vannak akcioi, igazabol mindegy melyik tarsasag, csak NE Orangeways!), de akar olcso repulojeggyel el tudtok menni Milanoba es kornyekere vagy Brusszelbe. De akar Szloveniaba is eljuttok tenger melle (ha nincs kocsi, az Eurolinesnak oda is vannak olcso buszjaratai). Elsonek ezek jutnak eszembe.

2015. aug. 6. 14:04
 10/22 anonim ***** válasza:

"Lazan el tudtok menni busszal peldaul Pragaba..." blablabla.

Menj el két napra Prágába vagy Milánóba busszal! :D Kipakolsz a tengerpartra öreg, ott vagy 2 órát, csomagolhatsz és utazhatsz is haza.:D A Balatont azért gyalázod, mert valószínűleg gagyi szabad strandokon voltál. Javasolnék egy fullos apartmant és fizetős, színvonalas infrastruktúrával kialakított strandot mellé!

2015. aug. 6. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!