Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elszúrtam. Vissza fog venni?
Van egy lány. Találkozgattunk, csókolóztunk. Tetszettem neki. Ő is tetszett nekem, de volt valami, ami miatt nem voltam biztos benne... De amúgy nagyon jól elvoltunk. Viszont úgy éreztem, zavar ez a dolog, és hülyítés lenne a részemről, ha nem mondanám el. Elmondtam, hogy bizonytalan vagyok ezt az egészet illetően, és most szeretnék neki időt hagyni. Ő megértette, de azt mondta, hogy el kell dönteni, hogy akarom-e, vagy nem, mert a bizonytalanság a legrosszabb. Én mondtam, hogy szerintem most időre van szükségem egyedül. Ennyiben maradtunk nagyjából. Nem veszekedtünk, meg semmi ilyesmi. Tudom, hogy még mindig szeret engem és hiányozni fogok neki.
Úgy érzem, hatalmas hibát követtem el. Már közvetlenül utána így éreztem. Nagyon rosszul voltam, alig aludtam, másnap ténferegtem, nem bírtam rendesen enni, sírógörcsöm volt. Úgy éreztem, képtelen vagyok egyedül maradni. Az segített át, hogy beszélgettem a barátommal erről.
Soha nem szakítottam még, nem gondoltam, hogy ennyire rossz. Iszonyúan megvisel, úgy érzem, nem bírom ki, hogy a saját fejembe vagyok bezárva, el akarok kábulni, el akarom felejteni, hogy ezt csináltam. Nagyon hiányzik. Hibát követtem el. Meg akarom ezt neki mondani. Nem volt még komoly kapcsolatom, nem tanultam meg eléggé elfogadni a másikat és nm bepánikolni az elején. Hajlamos vagyok keresztbe tenni magamnak... jóvá akarom tenni, de mondta, hogy nem biztos, hogy akarja, ha meggondolom magam. Szerintetek ki tudom javítani a hibámat?
"de volt valami, ami miatt nem voltam biztos benne"
Mi volt az?
Minden elválás fájdalmas. Bárkitől akivel közeli viszonyban voltam. Nem csak a szerelmemtől, hanem baráttól rokontól régi munkatársaktól. Könnyen lehet, hogy nem is illetek össze, nem is fogod soha szerelemmel szeretni. Tényleg várj két hetet és ha utána is nagyon hiányzik és már nem is zavar ami zavart, akkor kezd csak újra.
De mivel elég tini kérdés ez, én is kíváncsi lennék mi is volt az ami zavart.
Éppen az a probléma, hogy tapasztalatlanságod folytán nagy gondnak és rettenetes titoknak véled azt is ami hosszútávon semennyire sem gond, és olyannyira nem titkos, hogy mindenkivel előfordult.
További folyomány, hogy ha egy anonim oldalon nem mered elmondani, akkor gondolom a barátnőjelöltednek sem merted. Csakhogy őszinte kommunikáció nélkül nincs kapcsolat.
5: Ez elég fontos.
Neki megmondtad?
Jaaaj!:) Majd ha beleszeretsz, észre sem fogod ezt venni.:)
Amúgy egy vékony nő is válhat 15 év alatt +30 kilóssá!:)
Semmi különös nem kell hozzá.
És fordítva is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!