Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy mondjam meg a páromnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a páromnak (udvariasan), h elfelejtette a névnapomat?

Figyelt kérdés
Mivel ritka nevem van, nincs benne a naptárban, és gondolom nem tudja fejből, viszont jól esett volna, ha ír vagy ilyesmi. Jó ötlet, ha lefotózom a szüleim/tesóm ajándékát, és elküldöm (pl facebookon), megmutatva neki, h mit kaptam névnapomra? Vagy ez bunkóság? Hogy mondjam meg neki, h ne sértődjön meg?

2015. aug. 4. 18:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem lefotózni az ajándékokat és felhívni a figyelmét, hogy ajándékot kellett volna adnia, elég anyagias hozzáállás. Hány éve vagytok együtt? Szokott köszönteni? Egyébként ilyen esetben a legjobb megoldás, ha felhívod, és feldobod, hogy névnapod alkalmából elmehetnétek étterembe/moziba/akárhova, mit szól hozzá? Csak leesik neki, hogy ünnep van, biztos nem szándékosan nem köszöntött fel.
2015. aug. 4. 19:14
 12/22 anonim ***** válasza:
70%
Azt sem értem, hogy egyáltalán mi értelme van névnapot ünnepelni (pedig én bulizós típus vagyok). Én még a sajátomat sem tudnám, hogy mikor van, ha nem köszöntene fel pár ember.
2015. aug. 4. 19:16
 13/22 anonim ***** válasza:

Thank God, hogy kikoltoztem kulfoldre es itt fogalmuk sincs az embereknek mi az a nevnap. Egyel kevesebb macera az eletben.

O felejtette el, nem te. Nem neked kell udvariaskodni. Mondd meg neki egyszeruen, elfelejtetted a nevnapomat. Pont.

2015. aug. 4. 19:20
 14/22 A kérdező kommentje:

Nem ünneplésről van szó, hanem egy egyszerű "boldog névnapot"-ról.

Köszönöm a válaszokat!

2015. aug. 4. 19:43
 15/22 opened paradise ***** válasza:
71%
Az enyém sincs benne,de ha tényleg csak nem tudta,akkor nem is zavarna.
 16/22 A kérdező kommentje:
Amúgy meg, az ajándékom egy doboz szeder volt, szóval nem épp anyagiaskodás:D
 17/22 anonim ***** válasza:

Nekem nem jelzi a névnapokat a Facebook, csak a születésnapokat.

Kérdező, ha ritka neved van, nem hiszem, hogy sértődés lenne abból, ha emlékezteted, hogy mostanában volt, nekem is van ritka nevű ismerősöm, aki nincs benne a naptárakban, de én sokszor a gyakoribbakat sem tudom, ha nem nézek rá véletlenül éppen egy ilyen naptárra. De nem mindenkinek számít a névnap, nem mindenki tartja ezeket az alkalmakat. Máskor oldd meg frappánsan és készülj valami aprósággal, ha neked ez fontos, valami aprósütivel például. :-)

2015. aug. 4. 19:54
 18/22 anonim ***** válasza:
25%
figyelj, ez a mondatod, h én sütök neki sütit blabla ez nem lehetett túl őszinte ajándék, inkább tudtad, h elvárja és azért csináltad, esetleg mert cserébe te is adni akarsz, szóval ez tőled se vmi frankó hozzáállás, olyan, mintha azt mondanád, h én is leszoptam múltkor, ő meg nem nyalt ki tegnap. Hagyjuk már, ne azért csináld neki, mert visszavárod, hanem azért, mert örömet akarsz szerezni neki. Bár ő meg egy hatalmas paraszt, h számon kér, szóval zsák a foltját. :D
2015. aug. 4. 19:55
 19/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm 17-es, sokat segítettél:)
2015. aug. 4. 19:55
 20/22 A kérdező kommentje:
18-as megnyugodhatsz, nem azért sütöttem neki, mert elvárja, hanem azért, h örömet okozzak neki:) (ahogy ezt az emberek többsége is teszi)
2015. aug. 4. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!