Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a páromnak (udvariasan), h elfelejtette a
névnapomat?
Szerintem lefotózni az ajándékokat és felhívni a figyelmét, hogy ajándékot kellett volna adnia, elég anyagias hozzáállás. Hány éve vagytok együtt? Szokott köszönteni? Egyébként ilyen esetben a legjobb megoldás, ha felhívod, és feldobod, hogy névnapod alkalmából elmehetnétek étterembe/moziba/akárhova, mit szól hozzá? Csak leesik neki, hogy ünnep van, biztos nem szándékosan nem köszöntött fel.
2015. aug. 4. 19:14
Azt sem értem, hogy egyáltalán mi értelme van névnapot ünnepelni (pedig én bulizós típus vagyok). Én még a sajátomat sem tudnám, hogy mikor van, ha nem köszöntene fel pár ember.
2015. aug. 4. 19:16
Thank God, hogy kikoltoztem kulfoldre es itt fogalmuk sincs az embereknek mi az a nevnap. Egyel kevesebb macera az eletben.
O felejtette el, nem te. Nem neked kell udvariaskodni. Mondd meg neki egyszeruen, elfelejtetted a nevnapomat. Pont.
2015. aug. 4. 19:20
14/22 A kérdező kommentje:
Nem ünneplésről van szó, hanem egy egyszerű "boldog névnapot"-ról.
Köszönöm a válaszokat!
Az enyém sincs benne,de ha tényleg csak nem tudta,akkor nem is zavarna.
2015. aug. 4. 19:43
16/22 A kérdező kommentje:
Amúgy meg, az ajándékom egy doboz szeder volt, szóval nem épp anyagiaskodás:D
Nekem nem jelzi a névnapokat a Facebook, csak a születésnapokat.
Kérdező, ha ritka neved van, nem hiszem, hogy sértődés lenne abból, ha emlékezteted, hogy mostanában volt, nekem is van ritka nevű ismerősöm, aki nincs benne a naptárakban, de én sokszor a gyakoribbakat sem tudom, ha nem nézek rá véletlenül éppen egy ilyen naptárra. De nem mindenkinek számít a névnap, nem mindenki tartja ezeket az alkalmakat. Máskor oldd meg frappánsan és készülj valami aprósággal, ha neked ez fontos, valami aprósütivel például. :-)
2015. aug. 4. 19:54
figyelj, ez a mondatod, h én sütök neki sütit blabla ez nem lehetett túl őszinte ajándék, inkább tudtad, h elvárja és azért csináltad, esetleg mert cserébe te is adni akarsz, szóval ez tőled se vmi frankó hozzáállás, olyan, mintha azt mondanád, h én is leszoptam múltkor, ő meg nem nyalt ki tegnap. Hagyjuk már, ne azért csináld neki, mert visszavárod, hanem azért, mert örömet akarsz szerezni neki. Bár ő meg egy hatalmas paraszt, h számon kér, szóval zsák a foltját. :D
2015. aug. 4. 19:55
19/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm 17-es, sokat segítettél:)
20/22 A kérdező kommentje:
18-as megnyugodhatsz, nem azért sütöttem neki, mert elvárja, hanem azért, h örömet okozzak neki:) (ahogy ezt az emberek többsége is teszi)
Kapcsolódó kérdések: