Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden párkapcsolatban szerelmes az ember?
Persze.. az első szerelem után általában van még akit meg tudsz szeretni akár ugyanúgy vagy talán jobban is.
Beleszeretni meg nyilván azért fogsz, mert valami megfog benne.. A gondolkodása, a nevetése, bármi, ami hirtelen fejbevág és azt mondod, h ő mindenkitől egyedibb számodra.
Én az életem során néhány kapcsolatba beleugrottam, vártam a nagy csodát. Volt amikor szerelmes lettem, volt amikor nem. Őszintén ez a kapcsolatok minőségén nem változtatott.
Aztán 30 felett találkoztam egy pasival és nagyon óvatosan kezdtünk el ismerkedni. Nekem már minden mindegy alapon, nem siettem.
Két hónap után jöttünk össze, pedig szinte kétnaponta találkoztunk.
Eszeveszett, égető szerelem alakult ki, soha ilyet nem éreztem. A minden mindegy érzésből átment a csak vele és senki mással érzésbe. Azt hittem nekem hapsi már nem tud újat mutatni. Hát tudott. Lelkileg is és testileg is
Szóval,
azt nem lehet tudni, hogy mikor üt be a nagy szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!