Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megbeszélnétek ezt vele?
Figyelt kérdés
Próbálok rövid lenni. Jártam egy sráccal fél évig, majd megcsalt és szakítottunk. Én ezek után továbbra is szerettem, de nem nagyon beszéltem vele, mert nagyon fájt a szakítás. Kb. fél évig alig kommunikáltunk, de aztán találkoztunk, mert közös társasággal mentünk nyaralni. A nyaralás alatt újra közel kerültünk egymáshoz és sokat beszélgettünk. Azt mondta, hogy szeret engem, de nem akar most kapcsolatot, mert úgy érzi, hogy nem tudna hűséges lenni. Én is mondtam neki, hogy még mindig vannak iránta érzéseim. A nyaralás alatt többször megcsókolt, megfogta a kezem, de azért éreztem valamiféle távolságtartást is. Aztán vége lett a nyaralásnak és azóta nem találkoztunk, de néha beszélünk facebook chaten. Én nem tudom kiverni a fejemből, nyilvánvalóan még mindig szeretem. Az a baj, hogy hiába hív el randizni bárki, egyszerűen nem érdekel senki más. Csak ő jár a fejemben. Kezdek emiatt nagyon rosszul lenni és egyszerűen nem vagyok boldog nélküle. Viszont tudom, hogy ő nem akar kapcsolatot, mert fél a felelősségtől és az elköteleződéstől. Szerintetek érdemes lenne beszélnem vele és elmondani, hogy szeretem és nem érdekelnek mások és megkérdezni, hogy lát-e rá esélyt, hogy köztünk lesz még valami? Én úgy érzem, hogy szükségem van erre a beszélgetésre, még akkor is, ha azt mondja, hogy nem, mert akkor legalább le tudom ezt zárni. Viszont hülyén érzem magam, mert olyasmiről akarok beszélni, ami kb. egyértelmű, hisz megmondta, hogy nem akar járni. Bár azt is mondta, hogy szeret. 24 évesek vagyunk mindketten.2015. aug. 1. 19:55
1/5 anonim válasza:
Hát de megcsalt! Újra megteheti, ezt te is tudod.
2/5 anonim válasza:
Ha szeretne, veled akarna lenni éjjel-nappal, és nem az kattogna benne, hogy nem akar komoly kapcsolatot!
De ha attól megnyugszól, beszélj vele őszintén. Lehet hogy az segítene, és könnyebben letudnád zárni!
3/5 anonim válasza:
Ha te nem tudsz a sarkadra állni, és egy határozott húzással kilépni ebből az egészből, akkor beszélgethetsz vele erről ítéletnapig is, úgyse oldódik meg az ügy. Tudom, hogy nehéz, de keress más valakit, annak nincs értelme, hogy összejöjjetek, ha teljesen eltérőek a céljaitok. Ráadásul ha igazán szeretne téged a srác, akkor hűséges tudna maradni, szerintem inkább csak szexre kellenél neki, meg legfeljebb néha elmennétek ilyen-olyan programokra, de ennyi.
4/5 anonim válasza:
A srác tudja hogy hibázott Veled szemben amikor megcsalt és van annyira gerinces hogy nem akar Neked még egyszer csalódást okozni. Ismer már Téged, és tudja mire van szükséged, nagyon jól tudja, hogy sokáig nem maradna hűséges melletted, és itt nem arról van szó, hogy ne tetszenél neki. Ki akarja próbálni magát az életben...ezzel nem tudsz mit kezdeni.
Ha van annyi kitartásod, hogy kivárjad amíg kiéli magát akkor révbe érhetsz, de az is lehet, hogy megtalálja az igazit és akkor csak barátként szeretheted tovább.
37F
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Hát az lenne a legjobb, ha elfelejteném. :(
2015. aug. 1. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!