Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kit választanátok?
Elsősorban nőknek szólna a kérdésem, de a férfiak véleményét is szívesen fogadom.:)
Adott két férfi egy nő életében.
1. Az egyikkel már nagyobb tapasztalata van a nőnek. Sok rossz és jó dolgon mentek már együtt keresztül és a nő szerelmes is belé, de a férfi nem igazán kiszámítható. Elvileg a férfi is szerelmes a nőbe, de ez már nem az első eset lenne, ha megit otthagyná a nőt.
2. A másik férfi még viszonylag új ismerettség a nő számára. Egy nagyon kedves, figyelmes ember, DE a két fél között csak szexuális kapcsolat van, ami lassan átalakulhatna komoly kapcsolattá, de ez is kétes.
Mindkettőjük nagyon jó ember és mindkettejükkel el tudja képzelni a nő a komoly kapcsolatot, de az 1. megbízhatatlan, de belé szerelmes a nő, a 2. pedig megbízható, de nem biztos, hogy működne köztük a dolog.
2-es (40ffi)
Mivel a megbizható az akire mindig mindenben számithatsz!
A 2-es lenne a logikus első olvasásra, de én azt mondom, őt se! A nő még szerelmes az 1-esbe, így nem érdemes új, komolyabb kapcsolatba kezdeni. Először le kell zárni az 1-est. Ha valaki ilyen megbízhatatlan, meg egyszer ott hagyja a nőt, máskor visszamegy, azzal nem lehet közös jövőt tervezni. Előbb-utóbb mindenki belefáradna.
A 2-esről meg csak annyit tudunk, hogy kedves, figyelmes, de a nő még alig ismeri, ráadásul ez egyelőre csak szexkapcsolat. Még az sem biztos, hogy ez az ember annyira rendes. Jobban meg kell ismerni.
Én férfi vagyok, de szerintem legjobb ha egyiket sem választja az illető.
Keressen inkább egy olyat akivel minden téren összeillenek.
Én egy olyan kapcsolatban élek most, ahol a 2. opciód lett volna az igazi cél. Akkor szakítottunk, csak szexelni akartunk, 9 év korkülönbség is volt köztünk, szóval nem volt annyira nagy tipp, hogy nem csak az lesz köztünk.. de rájöttünk, hogy nagyon egy húron pendülünk és így immáron lassan 2 éve, összeköltözve, harmonikus kapcsolatban élünk.
Így hát csak a 2.! Az elsőben is volt részem nagyon közvetve, egyik legjbb barátnőm és a párja csinálják ezt, de szerintem ez nem járható út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!