Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti kit választanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kit választanátok?

Figyelt kérdés

Elsősorban nőknek szólna a kérdésem, de a férfiak véleményét is szívesen fogadom.:)

Adott két férfi egy nő életében.

1. Az egyikkel már nagyobb tapasztalata van a nőnek. Sok rossz és jó dolgon mentek már együtt keresztül és a nő szerelmes is belé, de a férfi nem igazán kiszámítható. Elvileg a férfi is szerelmes a nőbe, de ez már nem az első eset lenne, ha megit otthagyná a nőt.

2. A másik férfi még viszonylag új ismerettség a nő számára. Egy nagyon kedves, figyelmes ember, DE a két fél között csak szexuális kapcsolat van, ami lassan átalakulhatna komoly kapcsolattá, de ez is kétes.

Mindkettőjük nagyon jó ember és mindkettejükkel el tudja képzelni a nő a komoly kapcsolatot, de az 1. megbízhatatlan, de belé szerelmes a nő, a 2. pedig megbízható, de nem biztos, hogy működne köztük a dolog.

2015. júl. 28. 16:46
 1/9 anonim ***** válasza:

2-es (40ffi)

Mivel a megbizható az akire mindig mindenben számithatsz!

2015. júl. 28. 16:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Megbízhatatlan pasival SOHA nem terveznék közös kávézást sem, nem vagyok saját magam ellensége, hogy mindig legyen B tervem, ha esetleg mást tesz, mint amit ígért. A másodikból talán lehet valami, de sok értelmét annak sem látom.
2015. júl. 28. 17:00
 3/9 anonim ***** válasza:
2.
2015. júl. 28. 17:01
 4/9 anonim ***** válasza:

A 2-es lenne a logikus első olvasásra, de én azt mondom, őt se! A nő még szerelmes az 1-esbe, így nem érdemes új, komolyabb kapcsolatba kezdeni. Először le kell zárni az 1-est. Ha valaki ilyen megbízhatatlan, meg egyszer ott hagyja a nőt, máskor visszamegy, azzal nem lehet közös jövőt tervezni. Előbb-utóbb mindenki belefáradna.

A 2-esről meg csak annyit tudunk, hogy kedves, figyelmes, de a nő még alig ismeri, ráadásul ez egyelőre csak szexkapcsolat. Még az sem biztos, hogy ez az ember annyira rendes. Jobban meg kell ismerni.

2015. júl. 28. 17:22
 5/9 anonim ***** válasza:
miért muszáj választani valamelyiket, amikor nyilvánvaló, hogy egyik sem az igazi? gondolkozz már egy kicsit ezen, kérlek. mi vagy te, valami kullancs, hogy muszáj függeszkedned valakin?
2015. júl. 28. 17:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Én férfi vagyok, de szerintem legjobb ha egyiket sem választja az illető.

Keressen inkább egy olyat akivel minden téren összeillenek.

2015. júl. 28. 17:49
 7/9 anonim ***** válasza:
3ik
2015. júl. 28. 17:57
 8/9 anonim ***** válasza:
3ikat valózd vagyis egy ujjat, az első kettőt már megette a fene.
2015. júl. 28. 17:58
 9/9 anonim ***** válasza:

Én egy olyan kapcsolatban élek most, ahol a 2. opciód lett volna az igazi cél. Akkor szakítottunk, csak szexelni akartunk, 9 év korkülönbség is volt köztünk, szóval nem volt annyira nagy tipp, hogy nem csak az lesz köztünk.. de rájöttünk, hogy nagyon egy húron pendülünk és így immáron lassan 2 éve, összeköltözve, harmonikus kapcsolatban élünk.

Így hát csak a 2.! Az elsőben is volt részem nagyon közvetve, egyik legjbb barátnőm és a párja csinálják ezt, de szerintem ez nem járható út.

2015. júl. 28. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!