Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van párom, de más fiú tetszik. Mit tegyek?
Egy éve együtt vagyok a barátommal. Szeretem, de néha úgy érzem nem ő az igazi. Egy hónapja találkoztam egy sráccal nyárimunkán aki valamivel nagyon megfogott és azóta sem bírom kiverni a fejemből. Neki már 5 éve barátnője van, akinek a kezét is megkérte. Sokszor vele álmodom és sok olyan megjegyzést tett, hogy bejövök neki. A barátjával jóban vagyok és ma hívott fel, hogyha nem lenne barátnője biztosan próbálkozna nálam ezt mondta.De nem vagyok olyan lány.... és kapcsolatban vagyok. Egy év alatt soha nem volt még ilyen.. De
Nagyon bánt a dolog. Mit tehetnék?
Azt nem értem, hogy miért kell hazudozni? Az egész kapcsolatod egy nagy hazugság. Míg a srác valószínűleg szeret téged, te sohasem éreztél iránta semmit (különben nem pisilnél be egy másik sráctól egyből).
Remélem két szék között a pad alá esel, hazug kutya
De hazug vagy. Ha nem az igazi, akkor minek vagy vele? Minek kezdtetek el járni? Az érzelmekkel játszani nem szép dolog.
Hűség, őszinteség, becsület... Az igazi értékek. De benned egyik sincsen meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!