Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak miért féltek vagy miért nem akartok kötődni valakihez?
Figyelt kérdés
2015. júl. 25. 12:58
1/18 anonim válasza:
Mert akkor kockáztatom azt, hogy lesz akit el tudok veszíteni és az meg fájni fog.
2/18 anonim válasza:
Ha valakihez hozzákötöd magad és elesik, akkor te vele esel.
3/18 anonim válasza:
Mert nem találok olyan nőt akihez szeretnék kötődni.
5/18 anonim válasza:
Ne általánosíts. Egy egészséges férfi akar kötődni, de nem olyan egyszerű megtalálni a másik felet.
7/18 anonim válasza:
Mert nem akarom tönkretenni magam. A saját életemre szeretnék fókuszálni, a magam útját járni.
8/18 anonim válasza:
Mert ahhoz teljesen át kéne alakítanom az életemet, és nem fér bele egy barátnő, akire napi rendszerességgel fél napot kéne áldozzak.
9/18 LazyJones válasza:
Akikkel eddig összekerültem, nem érdemelték meg. Ezért. Minek kötődni olyanhoz, aki potenciálisan kihasznál, átver, megcsal, vagy egyszerűen csak semmibe vesz? Ha lesz alkalmas jelölt, majd kötődni fogok hozzá, de már nem adok bizalmat alapból senkinek sem.
10/18 anonim válasza:
Sosem éreztem, hogy ne akarnék kötődni valakihez.
Szerintem ez a félek kötődni dolog inkább 2 esetben jellemző:
- csak szexet akar a pasi, és ezzel a dumálva palástolja
- a nő magyarázza be magának ezzel, hogy a pasinak igenis bejön, esetleg azt, hogy nem csak szexet akart, csak fél elköteleződni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!