Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Nektek tetszenek a gondoskodó lányok, akik szeretnek szeretetet adni?
Figyelt kérdés
Természetesen nem szex szolgáltatásra gondolok, Mielőtt valaki megjegyezne.2015. júl. 24. 22:58
21/30 anonim válasza:
Csak valahogy én párkapcsolatilag soha nem voltam nagy szám :D Mármint soha nem "üldöztem", soha nem volt egy éjszakás kalandom, egy barátom volt összesen eddig és 23 vagyok :D És nem a kinézetem miatt, hanem mert jól elvoltam egyedül és olyat akartam magam mellé, aki szeret, megbecsül és együtt maradunk. Hát pont nem jót kaptam ki és ki van a nem létező tököm vele.
23/30 anonim válasza:
Amennyi pénzt lenyulnak, azért már elvárható hogy gondoskodók legyenek, bár ezt nehezen nézem ki a nőkből hogy képesek adni bármilyen lelki dolgot is.
24/30 anonim válasza:
A párkapcsolatomban én vagyok a spórolósabb és egyértelműen én szerettem jobban. Csak hát ez nem mindig így működik. Sokan panaszkodnak, hogy a mai FIÚK nem FÉRFIAK. Sajnos ez valóban így van. Sok az anyuci pici fia, a "lelki beteg", a "hjaaj a nők miatt lettem ilyen" stílusú pasi. És a nők férfiasodtak, a férfiak nőiesedtek. A mai férfiak alig tudnak megjavítani valamit, villanyszerelésről hírből sem hallottak például. Néhány ért az autóhoz, mert az "annyira menő" és itt kifújt a tudásuk. Sokuk nem tud vigyázni a pénzre, önző és keresi minden nőben az anyját, aki majd ugyanúgy ellátja és kinyalja a popóját. Sok barátnőmet megcsalták, mert a pasik "beleuntak a jó párkapcsolatba". Aztán pár év múlva érdekes módon sokuk vissza akarta őket szerezni, mondván mellettük lelehet élni egy életet. Hát de vicces... :D És a barátnőim közül egyik se csalta meg. Most tudom, lehet mondani, hogy de a nők... persze, vannak rossz ők is, de nem annyian, mint a férfiak. Sokkal több ilyen férfi van, mint nő, hiába bizonygatják, hogy több a nő vagy kiegyenlített, ez nem igaz! Ezt csak azok mondják, akik férfiak és megakarják védeni a "hím nem becsületét" :D A nők megtanultak önállóan, férfi nélkül élni és kihasználni őket, mert erre volt szükség, ugyanis a mai férfiakra manapság alig lehet számítani és még mindig ők hiszik magukat irányítónak és "családfőnek". Hát ez már nem így működik egyáltalán :) Már nem lehet rájuk azt mondani, hogy na igen, ez igazi férfi, minden meg van benne, ami kell. Most már rózsaszín csöcskidobós felső, méretre vágott mellkas és pofazacskószőr, herevasalás, oldalra nyírt "divatos" haj a jellemző. És itt egy fiú be is fejeződött. Őszintén: Ezek kiknek kellenek? A divatmacáknak, akik a pénzre mennek. Aztán jönnek sírni a pasik, hogy kihasználták őket :D
25/30 Nem mondod :D válasza:
Szerintem meg ugyanannyi rib@@nc van, mint amennyi "rossz" férfi, vagy lehet, hogy még több. Nem kell ennyire ellenük lenni, nőben is, férfiben is vannak jók és rosszak. Csak kell találni valakit, akinek a dilije kompatibilis a tiéddel és ennyi. Mondom ezt úgy, hogy voltam már kihasználva, visszautasítva, megalázva és még sorolhatnám, csak mert ronda a pofám. De akkor is optimistán állok a dolgokhoz és kész :D
26/30 anonim válasza:
Szerintem meg a "ronda pofát" kiegyenlíti a vicces és "megfogó" emberi természet. Nem egy ilyennel találkoztam már, a ronda pofa nem kifogás. Sok nem épp külsőre imponáló embernek lett barátnője (sőt, egy-kettőn csodálkozok, mert tényleg magukhoz képest gyönyörű barátnőjük lett), mert egyszerűen annyira vicces, aranyos a pali, hogy lesznek rá "vevők" :) Csak ha épp nem megnyerő a természete se, akkor van baj. De egyébként sokan leírják magukat, lehet nem is csúnyák, csak önértékelési zavarai vannak. Nem lehet mindenki Don Huan vagy egy tökéletes szupermodell. Én is mondhatnám, hogy egy anorexiás agresszor csatakanca vagyok :D
27/30 Nem mondod :D válasza:
Nőből vagyok és rendben van az önértékelésem, csak épp a pofám ronda :)) Ez van :)) Persze aki megismer, az megszeret, de aki emiatt szóba sem áll az emberrel, na az már más tál tészta...
28/30 anonim válasza:
Azokkal nem érdemes foglalkozni és nem érdemes azon morfondírozni, hogy na ugyan kinek tetszem és kinek nem. Ugyanis ez tökre fölösleges. És erőltetni sem kell a kapcsolatot. És nem is szabad leírni magad azért, mert pár palinak nem jöttél be. Mindenki jár így, még a "legjobbak" is :D Én is egyszer lekoptattam egy jóképű, pénzzel teli ürgét. Nekem nem kellett anyuci meg apuci pénze, amitől ő beleverte magát a betonba, na meg hát jól is nézett ki és gyakran volt új nője, nem volt neki nehéz fognia magának tyúkot. De ő is kapott kosarat, mert azért ha több hétig, hónapig ismered, akkor hallani fogsz róla dolgokat vagy összefutsz vele vagy akármi s kiderül milyen, aztán aki nem dugásra megy vagy éppen díszpintynek az új BMW-be, annak nem fog kelleni :)
29/30 Nem mondod :D válasza:
Jaaaaj ez a díszpinty szöveg engem megölt :))))))))) Amúgy meg, egyetértek :D
30/30 anonim válasza:
Nekem tetszik,ha 1 lány törödik,mindent meg a 1 fiúnak. 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!