Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondhatom hogy Szeretlek?
A párommal lassan 3 hónapja vagyunk együtt de még nem mondtuk ki egymásnak hogy "szeretlek". vagyis egyszer ő részegen mondta nekem, de azóta nem. ez már 3 hete volt. mennyire lenne ciki hogy ha én mondanám neki először? úgy hogy józan is vagyok:D
köszi, L/19
Jaj, hát nehogy ki merészeld mondani neki, hogy mit érzel. Még elbízza magát, aztán nem lesz a rabszolgád többé, akit jégkirálynőként utasítgathatsz.
Üdv, a feminista brigád
Engem leszóltak érte, hogy dobálózok a szavakkal :(.
Igaz a harmadik randin, mondtam de nah... Komolyan, úgy gondoltam, hogy szeretnek egy komolyabb kapcsolatot vele, és hivatalosítani az hogy együtt vagyunk.
3/3 as vagyok ismét.
Mar közelebb vagyok a 30 hoz mint a 20 hoz. De először, mondtam ezt ki szembe valakinek. De felek, ezek után már nem tudom, kimondani, ne hogy elriasszam. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!