Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk (18+) / Férfiak, ti el tudnátok fogadni így egy lányt?
12 éves koróm óta, van egy ronda betegségem ( Akne ). És a pasiknál ugye, nagyon fontos a külső!
Eltudnátok fogadni, esetleg bele is tudnátok szeretni egy " ilyen lányba " ?? Tudván, hogy Sosem lesz szebb. és 0 sminkkel kell, hogy leélje az életét. ??
Vagy csak ( a szex miatt.. a magány ellen, szánalomból vagy egyébb okokból tudnátok vele lenni. )
Esetleg, ha a párotok lenne szégyellnétek.. ??
Normális !!! Őszinte válaszokat kérek. Köszönöm!!! :)
Ismerem a helyzeted, csak fiú vagyok. Nekem lézerezni kellett végül. 360,000 ft. 5 kezelés.
Ne aggódj, el lehet távolítani.
Akkutánt nem ajánlanám csak végveszélyben.
Köszönöm !! :)
Álítólag a belsőm ,, hibátlan " és érdekes a személyiségem. Vannak úgymond különlegesebb tulajdonságaim.
Picit ugyan molettebb vagyok. De sportolni imádok és szoktam is.
Ezekkel nincs gond. :)
A gond ott van, hogy ugyebár,, a külső az ami megfog " először is.
Fontos figyelni a külsőre. Mivel ezt látják belőlünk leginkább. Ritka, aki első pár alakalomra is megtudja látni magát, az ember személyiségét !!
+ sok mindent ellehet fedni vele. :)
Nem úgy értem, mint a mai lányok, hogy 6 kg smink és minden ok..
Hanem pl.: Ha az ember rossz paszban van. De ennek ellenére " tipp - topp ,, rendbe szedi magát..haj, köröm..egy csinibb ruha. Elégedettebnek érzi magát, könnyebben mosolyog stb.. :)
A szép lányokat is megcsalják és kihasználják. :/ Akkor egy magam fajtának, miért ne lenne félnivalója.. !?? :O :C
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!