Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk (18+) / Férfiak, ti el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk (18+) / Férfiak, ti el tudnátok fogadni így egy lányt?

Figyelt kérdés

12 éves koróm óta, van egy ronda betegségem ( Akne ). És a pasiknál ugye, nagyon fontos a külső!

Eltudnátok fogadni, esetleg bele is tudnátok szeretni egy " ilyen lányba " ?? Tudván, hogy Sosem lesz szebb. és 0 sminkkel kell, hogy leélje az életét. ??

Vagy csak ( a szex miatt.. a magány ellen, szánalomból vagy egyébb okokból tudnátok vele lenni. )

Esetleg, ha a párotok lenne szégyellnétek.. ??

Normális !!! Őszinte válaszokat kérek. Köszönöm!!! :)

2015. júl. 20. 20:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Randizol velem? Akkor őszintén megmondom.
2015. júl. 20. 23:58
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem is ismerlek.. :D
2015. júl. 21. 00:33
 13/21 anonim ***** válasza:
Én szívesen megismernélek. Írj
2015. júl. 21. 15:29
 14/21 A kérdező kommentje:
Aki, úgy érzi írjon :)
2015. júl. 21. 15:42
 15/21 anonim ***** válasza:

Ismerem a helyzeted, csak fiú vagyok. Nekem lézerezni kellett végül. 360,000 ft. 5 kezelés.

Ne aggódj, el lehet távolítani.

Akkutánt nem ajánlanám csak végveszélyben.

2015. júl. 21. 19:17
 16/21 A kérdező kommentje:
Évek .. Mire lesz, Ennyi pénzem.. :(
2015. júl. 21. 20:24
 17/21 anonim ***** válasza:
Sportolj, állj nyitottan és pozitívan a világhoz és lesz párod aki imádni fog. Igaz, hogy a legszebb nővel élek akivel dolgom volt, de volt 2 csúnya arcú barátnőm is, én se vagyok kék szemű, szőke Bradd Pitt fejre, de én velük is boldogan leéltem volna az életem, de a belsőjükben sok hiba volt. Itt a gond. A belsőt "tökéletesre" kell vinni, csak ti nők túl sokat agyaltok a külső dolgokon.
2015. júl. 23. 08:12
 18/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm !! :)

Álítólag a belsőm ,, hibátlan " és érdekes a személyiségem. Vannak úgymond különlegesebb tulajdonságaim.

Picit ugyan molettebb vagyok. De sportolni imádok és szoktam is.

Ezekkel nincs gond. :)

A gond ott van, hogy ugyebár,, a külső az ami megfog " először is.

Fontos figyelni a külsőre. Mivel ezt látják belőlünk leginkább. Ritka, aki első pár alakalomra is megtudja látni magát, az ember személyiségét !!

+ sok mindent ellehet fedni vele. :)

Nem úgy értem, mint a mai lányok, hogy 6 kg smink és minden ok..

Hanem pl.: Ha az ember rossz paszban van. De ennek ellenére " tipp - topp ,, rendbe szedi magát..haj, köröm..egy csinibb ruha. Elégedettebnek érzi magát, könnyebben mosolyog stb.. :)

A szép lányokat is megcsalják és kihasználják. :/ Akkor egy magam fajtának, miért ne lenne félnivalója.. !?? :O :C

2015. júl. 23. 08:49
 19/21 anonim ***** válasza:
Megírod, hogy hol laksz? :)
2015. júl. 23. 09:37
 20/21 A kérdező kommentje:
Mit számít ebben a lakóhelyem ?? :/ :D
2015. júl. 24. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!