Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ismerkedtetek már strandon? Hogy sikerült?
Figyelt kérdés
2015. júl. 19. 12:28
1/8 anonim válasza:
Igen, az első pasimat ott ismertem meg. Igaz, ez nyaralás alatt volt, úgyhogy csak 3 napig tartott ez a kis románc.
2/8 anonim válasza:
Okos dolog strandon ismerkedni, és ezt lányfejjel mondom, ott minden kiderül elsőre. De idegesítő ha a fiú végig a lány dekoltázsát és a fenekét bámulja.
3/8 A kérdező kommentje:
"ott minden kiderül elsőre"
őőő mire gondolsz, csak nem a ... méretére? Figyelmeztetlek, hogy a nőket nem érdekli a méret (HA HA HA HA)
2015. júl. 21. 00:48
4/8 anonim válasza:
Én a fiú szemszögéből néztem, pl.: hogy néz ki a lány smink, és push up melltartó nélkül. A lányok pedig csekkolhatják a fiúk vádliját és felsőtestét. Mondjuk ha elsőre megragad valami téged a másikban, a felsorolt érvek nem számítanak semmit. (nem nem arra gondoltam :D, és elég szánalmas ha valaki ez alapján választ)
5/8 anonim válasza:
Igen, leült mellém a padra, egy ideig csak a strandon találkoztunk. Ennek több, mint húsz éve.
6/8 anonim válasza:
Megismerkedtem azzal a ténnyel, hogy egy ilyen csodálatos nudli testalkattal megáldott fiatalember mint szerény személyem, ne akarjon átlagos barátnőt (se) szerezni.
Szóval mondhatni fájdalmas, de tanulságos volt.
7/8 anonim válasza:
4-es, létezik vízálló smink és push-up fürdőruha.
8/8 anonim válasza:
7-es!
Ha ilyeneket használ akkor van baj + látszik a Push up a fürdőruhán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!