Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell tenni azért, hogy találjon egy lány normális férfit, és ne csak a selejtet fogja ki ÀLLANDÒAN!?
Egyszerűen elegem van..
semmi törődés,Szeretet,megértés,hűség,inteligencia,igényesség..
felháborít, hogy csak ilyennel találkoztam eddig..
nem érdekelt soha a külső, a fent leirtakat kerestem mindig.
De akik eddig próbálkoztak..jajj
szépnek tartanak az emberek, és az értékrendem is helyén van, semmi buli vagy testet rongáló dolgok..
nem adtam magam soha egy embernek se...
18/L
Elfogadni kezdésnek, hogy nincsen olyan, hogy selejt. Aztán tovább próbálkozni, másfelől te neked tetszenek meg ezek, nem okolhatod az univerzumot azért, mert sz_rul döntesz folyton. Inkább gondolkozz el, hogy mire van igazából szükséged, és találd meg.
25/F
Valamiért az ilyeneket "vonzod be", ha változtatni akarsz, változz te is, a gondolkodásmódodon is. Egyébként meg fiatalka vagy még, abban sem vagyok biztos, hogy pontosan meg tudnád fogalmazni, mit is akarsz, milyen társ mellett éreznéd magad boldognak. Amiket írtál, mit szeretnél, azok általános dolgok és egy szerelmes ember automatikusan megadja, ennél jobban kell pontosítani a vágyaidat, persze úgy, hogy túl szigorú legyen az a rosta. Figyeld meg magad, az életmódodat, a céljaidat.
Mondok egy példát, én pl. nem tudnék együtt élni dohányzóval, és ebből nem engedek, akárhogy passzolna valaki minden másban. Nem azért, mert nem szeretem, nem sznobizbusból, nem azért, mert utálom a bagósokat, hanem azért, mert a szervezetem érzékenyen reagál, nem csak a füstre, hanem arra is, ha valakinek már a testébe beleívódott, és ő hiába nem érzi magán, és hiába használ sok illatosítót, hogy elfedje. A szemem könnyezik, az orromon keresztül a gyomrom is érzi. A testem elutasítóan reagál.
Szűkítsd a kört. Ezt majd hozzák az évek, a tapasztalatok, és az önismeret.
Egyébként a hozzád hasonló elkeseredett férfiaknak is ugyanezt tudnám tanácsolni. Aki nem tudja, mit akar, annak bármi jó, és végül mégse lesz jó.
Csak annyit kell tenned, hogy írsz nekem. :D
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!